Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

6 x Daiqurir cocktialglas6 x Daiqurir cocktialglas
295,00 kr
Varenummer: Rest-0014

Cocktailglas til frozen Daiqurir, fra Durobor. Daiqurir er en fantastisk sommer cocktail, som er let at lave, det eneste du skal bruge, er frosne bær og hvid rom. Dette cocktailglas har en god står åbning der gør at du kan bygge din Daiqurir høj. Tåler dagligt brugt og opvaskemaskine.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: 
Højde: 11,2 cm. Diameter: 11 cm. Opvaskemskine: Ja Type: Cocktailglas


Daquiri:

4 cl. Hvid rom
6 cl. 1883 Routin frugt sirup - Din favorit smag
2 cl. Friskpresset lime juice
Isterninger

Alle ingredienserne hældes i en blender, og blendes til du har en cremet tyk cocktail 
Kom et sugerør i din cocktail og pynt med et frisk bær og mynte

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 5-10 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.