Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

6 x melodia whisky og drikkeglas6 x melodia whisky og drikkeglas

Pris: 225,00 kr

Special Price 191,25 kr

Varenummer: Rest-Bl-0022

Melodia whisky og drikke glas


Super lækkert gavesæt til ham der altid ønsker sig sokker. Dette gavesæt indeholder 6 flotte whisky glas i krystal. Glassene er fra det anerkendte italienske mærke Rcr/Lyngby i serien Melodia lowball. 
Obs. whiskysten medfølger ikke
Tip: Se vores udvalg af whisky her.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHvad er et Single old fashioned whiskyglas?

Et single old fashioned glas bliver til dagligt forkortet til et S.O.F. Det er et klassisk lowball / tumbler glas, men til forskel for et almindeligt D.O.F glas er dette whiskyglas mindre og kan kun indeholde 18-30 cl væske. Et s.o.f whisky glas bruges som til at nyde ren spiritus med meget høj alkoholprocent, her hentydes til især whisky og rom. Det eneste der skal kunne være i dette glas, er altså en whisky sten og din rene spiritus.  

Hvorfor bruge en whiskysten?

En whiskysten, er et utrolig godt alternativ til dig der gerne vil nyde din spiritus helt ren. Og med det menes der -helt- ren. Anvender du en almindelig isterning, vil isterningen med tiden tø, og fortynde din spiritus. En whiskysten lavet i granit, vil kun afkøle din spiritus men altså aldrig fortynde den.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 2-4 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?