Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

6 x Nordal Circle champagneglas i guld6 x Nordal Circle champagneglas i guld
450,00 kr
Varenummer: Nord-9026

Champagneglas med guld mønster fra Nordal


Skal der være fest, så lad der være fest, og det får du med dette meget meget smukke og elegante flute champagneglas fra serien Circle fra Nordal. Dette champagneglas er er delvist lavet i hånden, og derfor kan der være en smule variation i finish, hvilket er en del af produktets unikke look. Server dine skønne bobler i dette flotte champagneglas, som måler 26 cm i højden og kun 5 cm. i diameter. Læs længere nede hvorfor en lille diameter er en god egenskab.


Info: 
Farve: Klar og guld
Opvaskemaskine: Nej


Tip: På udkig efter en vin og champagnekøler, se vores udvalg her og fuldfør din aften

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHvad er forskellen på en coupe og et flute champagneglas?

Der findes to typer champagneglas, det klassiske høje og slanke fluteglas og det smukke coupeglas. Begge glas er rigtig gode til servering af bobler, her under champagne, cava og mousserende vine.

Men du vil få to forskellige smags oplevelser af sammen vin, da hver sit glas, kan noget forskelligt. Et klassisk flute champagne glas er rigtig god at servere bobler i, der skal holde længe, du kan også skænke velkomst drinks og bobler i dette glas 10 minutter før dine gæster kommer, uden dine gæster vil få en kedelig og flad smags oplevelse af kuldioxiden (brus)

Da et flute champagneglas har en meget smal åbning, vil kuldioxiden i din vin, være længere tid om at forlade vinen og glasset, hvor mousserende vin serveret i et coupeglas hurtig vil afgasset grundet den store glas åbning.

Så ønsker du kan holde på dine bobler længst muligt, skal du vælge et flute champagneglas. Dette smukke champagneglas fås også som coupe cocktail glas i serien Circle fra Nordal, se det her.


TIPS TIL DINE CHAMPAGNEGLAS!

  • Champagne skal skænkes som øl – Altid på skrå, så dræber du ikke kuldioxiden.
  • Undgå at overforbrug sæbe og sulfo på dine champagneglas, sæberester vil aflive dine bobler, før du kan nå at nyde dem.
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 10-15 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?