Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Arcoroc irish coffee glas (6 stk)Arcoroc irish coffee glas (6 stk)
199,00 kr
Varenummer: Arc-0005

Klassisk irish coffee glas med hank. Et irish coffee glas med bløde former. Lavet i hærdet glas, tåler dagligt brug, samt professionelt maskine vask. Mål: Højde: 13,9 cm. Diameter: 7,6 cm. 
Læs vores lune dejlige drinksopskrift på irish coffee længere nede

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo:
Højde: 13,9
 cm. Diameter: 7,6 cm. Indholder: 24 cl. Mærke: Arcoroc Type: Irish coffee glasFarve: Klar Overflade: Jævn. Opvaskemaskine: Ja Oplagt til: Kaffe, te, whiksy og rom


Opskrift på irish coffee: 

  • 4 cl. Whiskey
  • 10 cl. Stærk friskbrygget kaffe
  • Flødeskum
  • 2 tsk. Brun farin.

Opvarm dit glas, ved at hælde kogende vand i, mens du finder dine ingredienser frem. Når du er klar, kan du blot hælde det kogende vand ud.
Hæld din whisky i dit irish coffee glas, og kom derefter farin i. Top med kaffe, men sørg for ikke at hæld helt op til kanten. Rør godt rundt med en lang toddy ske, eller et metalsugerør, kom til sidst et godt lag flødeskum på toppen af dit glas.

Tip: Du må ikke røre din irish coffee rundt, efter der er kommet flødeskum på toppen. Flødeskummen er med til at holde kaffen varm. Og du får en bedre smags og duft oplevelse ved at drikke din irish coffee igennem flødeskummen.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.