Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Arcoroc Islande lowball old fashion - 30 cl.Arcoroc Islande lowball old fashion - 30 cl.
15,00 kr
Varenummer: Arc-0006

Elegant og minimalistisk old fashioned glas, egner sig til mange forskellige drinks, eller en god "on the rocks". Et godt solidt old fashioned glas til dig der elsker whiskey. Dette glas går under betegnelsen af et lowball glas. 

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo:
Højde: 
9,3 cm. Diameter: 7,9 cm. Indholder: 30 cl. Mærke: Arcoroc Type: Drikkeglas / Whiskyglas Materiale: Solidglas Farve: Klar Overflade: Jævn. Opvaskemaskine: Ja Oplagt til: Old Fashioned


Arcoroc islande er perfekt til old fashioned

Sådan laver du en god old fashioned

3 cl Wilcox bourbon whisky
1-2 dash Angostura Bitter
1 appelsin
2 tsk. rørsukker
stror isterning, da den smelter langsommere end mange små.

Put sukkeret i glasset
Tilsæt 2-3 dash Angostura bitter
Rør i blandingen til sukker og angostura sammen til en fast masse
Tilsæt 1 isterninger og rør nu din faste blanding rundt til den opløses - Dette kræver meget tålmodighed, ofte 3-4 minutter
Tilsæt lidt mere is og din bourbon og omrør grundigt
Skær et stykke appelsinskal på 1,5 cm., uden at bøje den.
Kør appelsinskallen rundt på glassets kant og bøj den, så olien fra skallen sætter sig på glasset.
Put appelsinskallen i drinken og server straks!

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?