Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Bloody mary drinksglasBloody mary drinksglas
299,00 kr

Pris som konfigureret: 239,20 kr

Varenummer: Bland-13

En bloody mary skal serveres i et highball glas.
Fire smukke highball eller longdrink glas som er højt og slankt perfekt til den røde stærke bloody mary med en selleri stang i.
Bloody mary er en drinks, som blev opfundet helt tilbage i 1920érne på en bar i New York af bartenderen Fernand Petiot. Man ved ikke hvorfor denne drink fik navnet Bloody Mary, men nogle tunger mener at den er opkaldt efter den første dronning af England, Hendes majestæt Dronning Maria. Dronning Maria, blev kaldt den Maria den blodige, hun henrettede næsten 300 protestanter, som ikke helt delte samme tro og overbevisning som hende. Og så var det sat punktum i den sag. Dette er dog kun et rygte, om den er sand, ved vi ikke, men historien er god.  
Glassene er lavet i krystalglas og fra producenten Rcr

RCR Carrara Highball - 36 cl.   +0,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 239,20 kr

 
Beskrivelse

DetaljerOPSKRIFT PÅ BLOODY MARY:

5 cl. Vodka
1 Dåse Big Tom Bloody Mary Mix
2 Dash Tabasco
2 cl. Frisk citronsaft
Salt
Peber

Fyld dit highball glas med isterninger.
Tilsæt vodka, Tabasco og citronsaft, kryder derefter drinken med lidt salt og peber, tilsæt din tomatjuice.
Rør ingredienserne sammen med din barske, pynt med en selleri stang.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister