Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

RCR Krystal Cognac glas 67 cl (6 stk)RCR Krystal Cognac glas 67 cl (6 stk)
199,00 kr
Varenummer: Glas-0005

Stilrent stort cognacglas på hele 67 cl i krystalglas, nyd din brandy, cognac, rom eller whisky i dette smukke cognacglas. Den store skål, hjælper med at ilte den mørke spiritus og den smalle åbning fanger din spiritus aromaen inde i glasset, så du kan nyde duften helt rent. Den korte stilk på cognacglasset hjælper dig med at temperere din spiritus, til kropstemperatur.  6 stk

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerMål: 

Højde: 14,65 cm Diameter: 10,8 cm Volume: 67 cl / 670 ml. Materiale: Krystalglas Farve: Klar Overflade: Jævn Opvaskemaskine: Ja Producent: RCR Serie: Invino Produkttype: Cognac glas


Et godt Cognacglas har en bred overflade som insnævre sig i toppen.

Dette får din spiritus til at åbne sin duft og smagsoplevelse. Den korte stilk på et cognacglas gør at du med din kropsvarme fra dine hænder kan varme din cognac op til den rette temparatur.

Her finder du et bredt og solidt udvalg af flotte glas, som med garanti vil løfte oplevelsen af en god cognac.

Typisk vil man beskrive et cognacglas som et lavt, og buttede glas på en kort stilk. Et glas der, hvis det står fremme, emmer af at du har et spiritusskab der emmer af høj kvalitet. Glasset er med dens form, med til at fremme de gode noter i din spiritus og gør det nemt for dig at ilte din spiritus når du kan svinge den rundt.

Du finder et cognacglas efter enhver smag – Hvad enten om det er til dig selv eller til en gave. Og skulle du ikke selv være til cognac kan du jo altid bede om at få serveret en lækker dessert – For jo, det kan glasset også bruges til.

Et cognacglas er en ideel gave, som holder meget længere end en buket blomster eller en æske chokolade.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?