Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Dispenser til Juice & Drinks

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Dispensere til drinks, cocktails, juice, safter og vand er det helt nye – og det er kommet for at blive!

Vi elsker at kunne lave lækre drikkevarer, og når de kan blandes i store mængder til mange gæster, elsker vi det endnu mere. Hvorfor? – Fordi du kan få hænderne fra baren og være sammen med dem der er inviteret. Og så ser det ualmindeligt lækkert ud og præsentere dine drikkevare på den fineste måde.

Vi har dispensere i små og store størrelser med og uden stativ – Fælles for dem alle sammen er den fine lille tappehane.

En dispenser er ideel til servering af både juice, saft, vand og cocktails, og kan blive utrolig smuk og dekorativ med frugter, urteblade og isterninger i. Alle disse ting kan også bruges som smagsforstærker når du serverer drikkevarer.

Laver du drikkevarer med mange ingredienser anbefaler vi at du anvender en lang barske, så dine gæster får en god smagsoplevelse. Anvender du sirupper kan disse let lægge sig i bunden. Så sørg for at få omrørt dine serveringer.


Hurtig og effektiv nedkøling af din dispenser:

Jo større isterning, jo mindre fortyndelse af din cocktail – Fyld evt. en almindelig 2-4 liters frysepose og lav en stor isterning til din dispenser – Det vil holde din dispenser kold i mange timer.

Har du mange urteblade og frugter i din vand/saft blanding anbefaler vi små isterninger der kan fortynde da dine drikkevare vil tage smag af din garnish.

Hvis dit køleskab tillader det, kan du også nemt have din dispenser stående fast – Så har du altid dejligt kold vand ved hånden.

Rengøring og opbevaring af din Drinksdispenser:

Udover de originale Kilner dispenser fører vi også andre kvalitetsdispensere – Vi anbefaler ikke at du anvender varmere vand end 80° grader i dine dispensere, da det kan springe glasset. Ej hellere må du anvende opvaskemaskine til dine dispensere.

Når din dispenser ikke er i brug, lad da låget været åben for bedst muligt luftcirkulation.

Ved undertryk i din dispenser:

Skulle der komme undertryk i din dispenser, let da lidt på låget – Og din væske vil igen kunne løbe fra.