Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

Gaveæske med 4 ølsmagnings glas

Gaveæske med 4 ølsmagnings glas
99,00 kr
Varenummer: Glas-0005

Rigtig fin gaveæske med fire gode ølsmagnings glas. Fra venstre ses et Weissbier glas. Nummer to glas er et lageølglas. Glas tre er et tulip ølglas som bruges til pilsner og klassisk øl. Og det sidste er et ballonølglas på stilk, som bruges til stout øl. De fire ølglas kommer i en fin gaveæske.

  Fri fragt v. køb over 499,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

Detaljer

Weissbier ølglas:

Weissbier er en hvede øl, som er fremstillet i Tyskland eller Belgien. Weissbeir er en overgæret øl sort, hvor mindst halvdelen stammer fra hvede. Øllet kaldes "Hefeweizen" eller "Weißbier" på tysk. Den mest kendte weissbier er Paulaner

Dette ølglas kan bruges til at nyde weissbier, session IPA, IPA.


Lage ølglas:

Lage øl er en undergæret øl, der gærer meget langsomt, ved lave temperaturer i 1-2 uger. En lage øl er i dag en meget populær øl. Kendte lage øl, budweiser, corona og Heineken.

Dette ølglas kan bruges til at nyde alm. Lage øl, wienerøl.


Classic tulip ølglas:

Classic er den moderne version af den klassiske bayerske øl og blev introduceret til Danmark i 1993. Classic øltypen er i dag en del af sortimentet hos de fleste danske bryggerier som Tuborg og Carlsberg. En Classic øl smag er let syrlig og har desuden en let maltkarakter og let humlebitterhed.

Dette ølglas kan du bruge til at nyde alm. Klassisk øl, pilsner, bock, Ale, Pale ale, Saison


Ballon ølglas:

Stout er en mørk øltype brygget på ristet malt eller almindelig byg, humle, vand og gær. Stouts var traditionelt den generelle betegnelse for de stærkeste mørke portere

Dette ølglas kan du bruge til at nyde, Stout, Porter, Brown ale, Amber ale, Strong ale, Biere blonde

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, samt forbedre brugeroplevelsen. Ved brug af shoppen accepteres dette.

Acceptér