Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Stort udvalg af drinks og drikkeglas til hverdag og fest

Glas til hverdag og fest. I denne kategori finder du alt fra vandglas til glas du kan bruge til drinks. En drink er en simpel blanding som indeholder spiritus blandet med saft, juice eller sodavand. Læs meget mere om vores drinks glas længere nede.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
 

 

Her finder du vores store udvalg af drikkeglas og drinksglas.

En drink er en simpel blanding som indeholder spiritus blandet med saft, juice eller sodavand.
Eksempel på en drink: Gin og tonic, martini, royal kir, whisky og rom.

En drink og en cocktail minder jo utrolig meget om hinanden, de er ofte farverige og de indeholder begge to alkohol, men der er faktisk forskel på de to, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at gøre det nemt, at skelne de to drikke fra hinanden. Læs om vores store cocktail guide her. 

Det rigtige glas til din drink.

Vi bryder os ikke om at gå i små sko, men en drink serveret i det korrekte glas, kan gøre hele forskellen. Det du opnår når du serverer din drink i det korrekte glas, er at du får en bedre smagsoplevelse. Lad os tage udgangspunkt i én gin og tonic, denne kan serveres i et lowball glas eller i et ballonglas. Præcis samme gin tonic, i to forskellige glas, kan altså smage helt forskelligt. Og det har alt sammen noget at gøre med hvordan den bliver iltet i glasset, eller hvordan rundingen på glas kanten er, rundingen er den der sørger for og din drink rammer forrest eller bagerst i munden når du drikker.

Læs her hvis du er på SU!
Du kan som udgangspunkt bruge ét hvert glas til en hver drink, så sidder du på en SU og får sved perler på læben over den kæmpe investering der ligger forud, bare for at kunne nyde en drink, kan du tage det helt roligt. Alt kan lade sig gøre, og når først musikken spiller på dit college værelse, så kan du alligevel ikke smage forskel. 

Almindeligt drikkeglas eller krystalglas

Et almindeligt glas er ofte støbt i to forme, og så ”limet” sammen, derfor vil du i et almindeligt glas ofte altid have en samling, som går igennem glasset. Et almindeligt glas, er ofte meget robust, og kan klare et utal af maskinvask uden hverken at få ridser eller mathed.

Et krystalglas er ofte støbt i én form, derfor får du aldrig en samling i glasset, dette gør glasset rigtig flot at se på. Du opnår også en meget stor renhed / gennemsigtighed i et krystalglas. Dette præsenterer også alt din drikkelse, da der ikke sker farve forvrængning. 

Borddækning med drinksglas

Om du kører samme glas serie eller du mixer og matcher dine drinksglas, er helt op til dig. Vi har sammensat vores mest solgte lowball glas i et sæt.
Dit udtryk i din borddækning, kan virkelig ændre sig alt efter hvilken stil du går med. Vi vil så gerne se den. Tag os på vores instagram profil, på den måde kan vi inspirere hinanden.