Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Fine ballon ginglas til din gin og tonic

Et ballon ginglas ilter din gin og tonic, og giver den en helt anden smag. De ser festlige ud og, giver dig mulighed for at lege med garnisher på en helt ny måde. Få en ny smags oplevelse af din gin og tonic.

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Ballon gin glas, nyd din gin I et flot glas på stilk.

Det moderne ginglas er i dag et ballon gin glas, man udvikler hele tiden gin opskrifter, og gin typer. I december 2020 fandtes der 310 danske gin, fordelt hos 41 ginproducerende destillerier i Danmark. Det er ikke så lidt.

Der er visse fordele ved et ballon ginglas, i et ballon ginglas har du mulighed for at ilte din gin men ikke mindst din tonic på en helt ny måde. Glasset skål, er formet som en ballon og brusen fra din tonic vil lavet en anden opstigning i glasset end hvis du havde serveret din gin i et typisk lowball drinksglas. Så allerede når du sætter næsen til glasset, vil dine dufte sans opfange din gin og tonic anderledes end hvis den var serveres i et lowball drinkglas.
Du har også anden mulighed for at pynte din gin og tonic, med lækker garnisher, da du har et meget større råderum, kan du både pynte med hele citrusfrugt skiver, timian kviste, jordbær og meget mere.

Prøv at gå i gemmerne, find din yndlings gin og tonic, og lav den i et andet glas end det du plejer, og smag forskellen. Du vil blive overrasket.

Stort udvalg af ballon ginglas

Nordal ginglas

Vores luksus ginglas kommer fra det danske Nordal. Nordal blev grundlagt tilbage i 1991 og drives i dag af de 3 søskende Emil, Signe og Mads Nordal. Deres produkter kan købes rundt om i Europa, og sågar også i U.S.A.

Nordal goldie er et elegant glas i lyserød, med den smukkeste guldkant, glasset har en smukt høj stilk, der gør glasset feminint. Glasset måler 23 cm. i højden, og er et stilfuldt glas med en fantastisk farvenuance. Vi anbefaler opvask i hånden, da guldkanten kan tage skade.

Nordal greena er et fræk drinksglas i sart lysegrøn, med en fin høj stilk og smuk guldkant foroven. Det grønne glas har en højde på 23 cm, og er selvfølgelig foodsafe. Greena vinglas har en fantastisk flot grøn farvenuance. Vi anbefaler opvask i hånden, da guldkanten kan tage skade.

Arcoroc ginglas

Det klassiske helt sikre Arcoroc ballon glas, du ikke bliver træt af. Her vil farven på din drinkspynt, garnisher, gin eller tonic komme helt til sin ret. Gin glasset er helt klart og du kan let se igennem glasset og nyde din drinks præcis som den er.


Gin og tonic drinksbøger

Er du ny i hele denne gin verden, skal du ikke miste modet. Nej tvært imod, du har en lang og fantastisk rejse foran dig, noget vil gå godt, noget vil gå knap så godt, og sådan er det bare. Du lærer kun at cykle ved at få skrammer på dit knæ.
Vi har samlet nogle gode begynder venlige gin og tonic drinks bøger, med tips, råd og vejledning, der kan hjælpe dig med at komme godt over stok og sten når du skal blande din gin og tonic.
Bøgerne er skrevet af Iben Diamant som er en kendt dansk gin ”amatør”. Iben Diamant giver dig viden om gin typer, gin mærker, tilbehør og meget, meget mere. Men det er ikke det eneste, du kan også lære alt om ginnens historie, lære om alle de faglige begreber der knytter sig til gin, dens smagsstoffer og så indeholder den skønne drinksopskrifter.

Der er kun en ting af sige – Held og lykke, må dine glas for evigt være fyldte og farverige. 
Kristina