Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Stort udvalg i gode hverdags glas, priser fra 19,-

Et lowball glas er et godt hverdagsglas med mange muligheder, dette glas kan både bruges til vand, drinks, whisky eller rom. I dette glas kan du anvende store isterning grundet den store åbning. Et fedt hverdagsglas.

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

 Lowball og tumbler glas.

Et lowball glas kaldes også for en tumbler, et rocksglas, et whiskyglas eller et old fashioned glas, kært barn har mange navne. Et lowball glas, er et godt hverdagsglas med mange muligheder, dette glas kan både bruges til vand, drinks, whisky eller rom. Du kan kende et lowball glas ved at det har en tyk og solid bund, lave kanter og en bred åbning. Et lowball glas bliver ofte brugt som et helt almindeligt drikkeglas til hverdag. Alle vores lowball glas tåler opvaskemaskine og dagligt brug, også selvom de er lavet af krystalglas. Lowball bliver ofte anvendt til at nyde mørk spiritus, som whisky og rom i. Derfor kaldes dette glas også for et whiskyglas. Ud over rom og whisky kan du også servere dette i et lowball glas.

Old fashioned, Bramlble, Morgen juice, vand, Dark N’ stormy

Vidste du at:

Hvis du serverer sodavand i et lowball glas, vil kuldioxiden hurtig forsvinde i dette glas, da glasset åbning (diameteren) er stor. På den måde kan kuldioxiden (brusen) hurtig stige mod toppen af glasset og forsvinde. Hvis du ønsker at bevare brusen i din drik i længere tid, så vil vi anbefale dig at bruge et highball glas, her har du en mindre diameter i glasset åbning, der sikrer dig at din brus, bliver længere tid i din drik.


Fordele ved et lowball / tumbler glas

Muddler

Som tidligere nævnt har et lowball glas tykke vægge, solid tyk bund, dette gør at du kan muddle dine ingredienser direkte i dit glas, men pas på du ikke knækker glasset sider. Dette kan være en fordel til den drink som hedder Caipirinha, som er lavet på mynte, rørsukker og cachaca.
Er du ny bartender, anbefaler vi dig at du starter i en shaker.

Isterninger

I et lowball glas kan du anvende store isterning grundet den store åbning. Det kan ente være en isterning der måler 5 x 5 cm eller en rund isterning der måler hele 6 cm. i diameter.
Fordelen ved de store isterninger er at du kan pynte dem med frugt og grønt, dette kan spæde et helt almindeligt glas vand helt festligt op.


Nachtmann glas

Nachtmann er et tysk anerkendt mærke som laver nogle utrolig fede lowball drikkeglas. Disse glas kan både bruges til hverdag og fest. De tåler opvaskemaskine og dagligt brug.
Vi har sammensat et whiskysæt med Nachmann glas, her får du fire forskellige glas.  
Nachtmann har nogle sindssyge flotte støbninger, og der ses ikke en ”lim samling” i glasset, da det er støbt i én form. Glasset er helt klart, og du får derfor ingen farve forvrængning af din drikkelse.

Hobstar drikkeglas et rigtig bloggerglas

Dette drikkeglas er utrolig anvendt på restauranter og cafer. Hobstar har en utrolig god pris, hvor mange kan være med. Et rigtig bloggerglas som måske er det mest tagget glas på hele instagram.

Og hey vi vil så nødigt helst ikke snydes. Tag os på vores instagram profil, på den måde kan vi inspirere hinanden til flotte drinks, cocktail og borddækning