Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Stort udvalg af hverdag vandglas - Priser fra kun 19,-

Gode drikke og vandglas til hverdags brug. Nyd din morgen juice, din saft eller sodavand i et godt drikkeglas. Stort sortiment, med mange kendte mærker, som Nordal, Libbey og Arcoroc. Fede vandglas til dit middagsbord.

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Vand og drikkeglas, dæk et middagsbord med smukke vandglas

I dag behøver man ikke at have 12 ens glas, for at kunne dække et smukt og præsentabelt middagsbord, i dag må man mixe former, farver, størrelser og glas fuldstændig som man lyster det. Det er både sjovt, og kan give dit middagsbord en helt særlig stil, følelse eller tema. Vi har både vand og drikkeglas i farver, med former, og med guld og sølv. Du både kan anvende til drinks og cocktails, men også som et almindeligt vandglas. Du kan også server en lækker is kaffe med en skøn kaffesirup i, det er kun din fantasi der sætter grænser 

Match nyt med noget gammelt, en god måde at personliggøre din borddækning, kan også være ved at dække op med nye glas og arvestykker. Det er en hyggelig måde at bringe savnede mennesker med til bordet.

De fleste af alle vores glas kommer i en serie, så elsker du et veldækket bord med ens glas, kan du helt sikkert finde et matchende vinglas, champagne, eller cocktailglas i samme serie. Hos os, skal der være plads til alle, som om du elsker det rustikke bord, med flere forskellige glas, eller det klassiske bord med ens glas vil du kunne finde inspiration her på siden.

Rengør og opvask af dine drikke- og vandglas

Alle vores vand- og drikkeglas er selvfølgelig fødevare godkendte, og i høj kvalitet, som udgangspunkt tåler alle vores glas, opvaskemaskine, hvis et glas ikke tåler opvaskemaskine, vil det fremgå tydeligt på produktside, og så vil der også være en anbefaling til dig, om hvordan du så skal rengøre dine glas.

  • Glas der ikke tåler opvaskemaskine, er som ofte farvet glas, glas med guld- og sølvkant, eller nogle krystalglas.
  • Anvender du opvaskemaskine, anbefaler vi dig at du altid anvender et glas program som ikke har for høj varme. Vasker du dine glas op i hænderne, er det vigtig du sparer lidt på din sæbe.

Vandglas kan bruges til hverdag og festlige lejligheder

Hvad end du dækker op til en festlig lejlighed eller hverdag, dækker du altid op med et vandglas. I dag anvender man ikke kun drikkeglas til hverdag, men også til at servere drinks, lemonader og cocktails i, både før, under og efter middag. Her på siden kan du helt sikkert finde det vandglas der passer til dig lejlighed og dit behov.

Vandglasset forskellige egenskaber

Som tidligere nævn, bruges et vandglas i dag, både til drinks cocktail, lemonader og mocktails. Men faktisk kan du også anvende dit vandglas til at serverer smukke desserter, yoghurt eller skyr i. Pynt din morgenyoghurt med morgenknas, bær og sirup, når du servere den i et smukt drikkeglas.

Stort udvalg af drikkeglas i god kvalitet.

Et vandglas, er det glas du kommer til at bruge mest, derfor er det vigtigt du køber et godt glas, i en god kvalitet. Det gode ved at købe et drikkeglas i høj kvalitet, er også at der ofte ligger et godt brand bag. I og med et drikkeglas er dit mest anvendte glas, kan du også risikere, at der ryger et skår eller at det helt går i stykker, og køber du et glas fra et kendt mærke, er det meget sjældent at du oplever at glasset udgår, og du til sidst står tilbage med et skørt antal glas.

Har du det bedst med at føle og mærke, er du meget velkommen til at komme forbi vores lager og se, mærke og føle de drikkeglas du har forelsket dig i.

Adresse:
Hesselbjergvej 9
5953 Tranekær