Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Lurch termoflaske mørke blå - 1 LiterLurch termoflaske mørke blå - 1 Liter
239,00 kr
Varenummer: Luter-2000

Mørkeblå termoflaske til outdoor brug - En solid termoflaske perfekt til spejder, jagt eller sport.


Praktisk og solid termoflaske, lavet i dobbelt vægget rustfrit stål. Lurch termoflaske kan holde din drink varm eller kold i op til 12 timer. En fed to-go termoflaske med en hank, så den kan hænge i din taske eller bælte. Kan både bruges til kaffe eller te. Lurch termoflaske har en dyb mørkeblå farve, som gør den meget diskret. En termoflaske du kan have med over alt. Let at rengøre grundet den store åbning.


Info:
Højde: 27 cm.
Diameter : 8,5 cm.
Vægt: 466 g.
Farve: Mørkeblå
Materiale: Dobbelt vægget rustfristål - BPA-fri plast


Tip: 100% tæt også hvis du anvender den til sodavand med brus.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerYderligere Info:

  • Flaske bør ikke opvaskes i maskine, da det kan besked lakken.
  • Lurch termo flaske giver ikke smag til dine drikke vare.
  • Lurch termoflaske er 100% tæt i dens lukning - Selv med kulsyreholdige drikkevare i.
  • Lurch termoflaske er BPA - Fri: Kan både være kræft fremkaldende og hormonforstyrrende.

Lurch termoflaske er 100 % UV tæt, så hvis du tager en frisk presset juice med dig, på farten vil solens ståler ikke beskade vitaminerne i din juice. En perfekt termo flaske du kan have med dig, til enten koldt vand eller en god kop kaffe eller te. Flasken låg har en hank der sætter fast på låget, så det ikke bliver væk ude i naturen. Lurch termo flaske er perfekt til dig der vil have en praktisk og solid termoflaske du kan anvende til flere formål. 

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister