Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Lurch termokop guld - 0,5 LiterLurch termokop guld - 0,5 Liter
195,00 kr
Varenummer: Luter-1001

Stilren guld kaffe termokop til køre turen eller kontoret - Lurch termokop til varm kaffe eller kolde drikke.


Smart og enkel termo kaffekop, lavet i dobbeltvægget rustfrit stål. Lurch termokop kan holde din kaffe varm i op til 12 timer og din vand kold i op til 24 timer. En virkelig god to-go termokop med et let og nemt click on låg, som du kan betjene med én hånd. Lurch termokop har en 360° åbning hvilket gør den nem at drikke af. Termokoppen har en dyb guld farve. Lurch termokop passer perfekt i en kopholder i bilen. Termokoppen er let at rengøre, skru blot låget af og rengør, for rengøring af låget, lad da blot vand løbe igennem låget et par sekunder.


Info:
Højde:  23 cm.
Diameter: 6,8 cm
Farve: Guld
Materiale: Dobbelt vægget rustfristål og BPA-fri plast


Tip: Vi tager ikke ansvar for en brændt tunge - Denne termokop kan seriøst holde din kaffe varm længe. Hilsen Pakkemeisteren *Avs

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerYderligere Info:

  • Lurch termo flaske giver ikke smag til dine drikke vare.
  • Lurch termoflaske er BPA - Fri: Kan både være kræft fremkaldende og hormonforstyrrende.

En perfekt termokop du kan have med dig, til enten koldt vand eller en god kop kaffe. Lurch termokop er perfekt til dig der vil have en smart termo kop du kan anvende til flere formål. Drop de almindelige plastisk flasker og genbrug denne termokop, igen og igen og.... igen.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.