Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Margarita cocktailglas EnotecaMargarita cocktailglas Enoteca
49,00 kr
  • Køb 6 for 44,10 kr pr. stk. og spar 10%
Varenummer: Pas-0011
Klassisk margarita cocktailglas til den klassiske cocktail med salt eller sukker på toppen. Det er meget nemt at kende et margaritaglas, da det har en helt unik udformning. Et margaritaglas kan godt minde om et Martini glas, men inden skålen rammer stilken, ses en ekstra lille skål. Cocktails og drinks der bliver serveret i et Margarita glas: Margarita, Frozen margarita og daiquirie. De to sidste nævnte cocktail er to grødede is cocktails der gerne må serveres med top.
  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: 

Indeholder: 46 cl.
Højde: 20,1 cm.
Diameter: 11,5 cm.
Materiale: Glas
Farve: Klar


Se vores udvalg af margaritaglas her.

DRINKSOPSKRIFT PÅ MARGARITA:

Kør en lime rundt på kanten af dit margartiaglas og dyb derefter kanten let i rørsukker. (Du kan også anvende salt)

Kom alle dine ingredienser op i en shaker, fyldt med is. Ryst din shaker i 30-40 sekunder.
Strain din cocktail i dit margaritaglas - pas på din salt kant!
Pynt med peelet lime på kanten af glasset.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.