Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Mezclar Mixing glas - 71 clMezclar Mixing glas - 71 cl
99,00 kr
Varenummer: Mixing-0003

Enkelt og stilrent mixing glas fra Mezclar.


Pænt og simpelt mixing glas fra det kendte mærke Mezclar. Mezclar er barudstyr i højeste kvalitet. Smukt cylinder formet mixing glas der er perfekt til dig der skal blande drinks til dine gæster og dig selv. Klassisk mixing kande med fin hælde tus, der gør det nemt for dig at skænke din drink i dit cocktailglas. Dette mixing glas har en rigtig god volume på hele 71 cl, du kan altså mixe 2-3 drinks ad gangen i dette mixing glas.


Info: 
Højde: 17 cm.
Diameter: 8 cm.
Vægt: 34,2 g
Mærke: Mezclar
Materiale: Glas
Farve: Klart


Tip: Har du brug for en barske - Se vores udvlag her.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHvorfor bruger man et mixing glas?

Et mixing glas er den blide udgave af en shaker, her skal vi lidt ned i tempo. Et mixing glas bruges til at nedkøle din drink, uden at den bliver iltet. Du bruger altid et mixingglas sammen med en barske, for det er din barske der skal sørge for at lave omrøringen. Så når du har fyldt dit mixing glas med isterninger og alle dine ingredienser, begynder du nu at lave en omrøring med din barske.

Forskellen på en shaker og et mixing glas er altså:

I en shaker "slår" du dine ingredienser sammen, du vil ofte opleve af du får store flager af is med, når du strainer din cocktail, samt at der kommer meget mere ilt til dine ingredienser. Hvor at på en rolig måde kan afkøle din drink med din barske i dit mixing glas. 


Hvilke drinks er gode at lave i et mixingglas?

Drinks med meget spiritus, og lidt blandevand eller sirup er gode at lave i mixing glas. Det kan f.eks være drinks som

Drinksopskrift på Old Fashioned:

  • Kom din rørsukker i dit mixing glas, tilsæt nu angostura bitter, rør rundt, tilsæt din bourbon, så dit rørsukker til sidst er helt opløst.Tilsøt til sidst is, og begynd nu at nedkøl din drink. Strain over i et lowballglas. Klem/ vrid nu din appelsin skal ud over din drink. Din appelsinskræl, indeholder en masse lækre olier som giver din drink det sidste pift. Det er helt normalt at det tager lidt tid at opløse dit sukker, så hav god tålmodighed.

Drinks opskrift på Negroni:

  • 2 cl. Campari
  • 2 cl. Gin
  • 2 cl. Rød Vermouth
  • 1 stk. Appelsin skræl
  • Fyld din mixing glas med isterninger, og kom så alle dine ingredinser i. Rør grundigt, og længe, og strain så ud i et flot cocktailglas. Klem/ vrid nu din appelsin skal ud over din drink. Din appelsinskræl, indeholder en masse lækre olier som giver din drink det sidste pift.
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 15+ hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.