Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Nachtmann Whiskysæt - 4 stk.Nachtmann Whiskysæt - 4 stk.
219,00 kr

Pris som konfigureret: 219,00 kr

Varenummer: Nch-sæt

Det er rigtig fedt at mixe sine glas, så det har vi selvfølgelig gjort. I dag behøver man ikke have 12 ens, i dag må man mix i former, farver og mønster, og vi elsker det! Vi har samlet et sæt med de 4 bedst solgte Nachtmann whisky glas, og bare rolig, det ikke kun whisky du kan nyde af disse glas, disse krystalglas fra Nachtmann er genialt til cocktails, morgenjuicen eller sågar desserter. De tåler dagligt brug og opvaskemaskine.
Tip: Se hele Nachtmann serien her.


Nachtmann Highland Square krystalglas Lowball - 34.5 cl.   +0,00 kr
Nachtmann Highland Cross krystalglas Lowball - 34.5 cl.   +0,00 kr
Nachtmann Noblesse D.O.F. whisky krystalglas Lowball - 30 cl.   +0,00 kr
Nachtmann Highland Diamond krystalglas Lowball - 34.5 cl   +0,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 219,00 kr

 
Beskrivelse

DetaljerNachtmann whiskysæt indeholder:
1 stk. Nachtmann Noblesse 1 stk. Nachtmann Square fra Highland-serien 1 stk. Nachtmann Cross fra Highland-serien 1 stk. Nachtmann Diamond fra Highland-serien


Hvad er et double old fashioned  whisky lowball glas?

Et double old fasioned glas, kaldes også for et lowball glas, eller en tumbler og bruges til at nyde spiritus i det kan f.eks. være rom eller whisky. Et klassisk D.O.F glas kan typisk indeholde 35-47 cl. Man kan kende glasset på, at det er kort, og har robust tygge vægge, samt en tyk bund. Hvis du anvender dette glas til cocktail, kan du nemt muddle ingredienser direkte i lowball glasset grundet den robuste bund og de tygge vægge.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 10-15 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister