Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

New York mixing glas Arcoroc 55 clNew York mixing glas Arcoroc 55 cl
99,00 kr
Varenummer: Mixing-0001

Rigtig praktiske blande / mixing glas fra New York serien fra Arcoroc. Dette mixing glas rummer 55 cl (550 ml.) og har en praktisk hældetud, der gør at den ikke drypper. Mixing glasset har et fint udskåret mønster som får det til at se tids løst ud, samt får det til at passer ind i enhver bar. Mønsteret lignet diamanter der bevæger sig rundt om glasset, mønsteret bliver mindre mod bunden, som er helt flad, hvilket gør at det står utrolig stabilt, når du mixer i det. Mønsteret ser ikke kun pænt ud, men sikrer dig også et sikkert greb, når du hælder. Diamanterne vendes udad, så fingrene kan finde et godt greb i dem. Indersiden af ​​glasset er stadig glat og perfekt til omrøring på grund af de tykke vægge.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: Højde: 14 cm. Diameter: 8,3 cm. Volume: 55 cl., passer til 1,5-2 drinks. Materiale: Solid glas. Producent: Arcoroc. Yderside: mønster. Inderside: Jævn. Farve: Klar


HVAD BRUGES ET MIXING GLAS TIL?

Et mixing glas bruges af en bartendere til at nedkøle og røre en drink sammen men uden at ilte den. Et mixing glas vil ofte bruges til drinks som old fashioned og dry martini. Forskellen på et mixixng glas og en shaker er, at i en shaker, slår du dine ingredienser hårdt sammen med isterninger for at nedkøle, hvor du i et mixing glas, stille og roligt, rører dine ingredienser sammen uden at ilte.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?