Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

Nordal Circle drikkeglas med guldNordal Circle drikkeglas med guld
95,00 kr
  • Køb 6 for 89,00 kr pr. stk. og spar 7%
Varenummer: Nord-9029

Smukt drikkeglas med guld mønster


Dette fine drikkeglas har et hav af muligheder, det kan både anvendes som hverdags glas til saft, vand og juice, som whisky glas eller som dessert skål, til julens risalamande. Det er virkelig et flot og unikt glas med mange fine detaljer. Det flotte guld mønster er delvist håndlavet, og der kan derfor være variation i finish, hvilket bare gør glasset endnu mere unikt.  Glasset måler 10 cm. i højden, og 9 cm. i diameter, glasset tåler ikke opvaskemaskine, da det kan beskadige glasset guld mønster.


Info: 
Farve: Klar og guld
Opvaskemaskine: Nej


Tip: Fås også som higball drikkeglas, se det her.

  Fri fragt v. køb over 499,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHvad er et lowball / tumbler glas?

Dette drikkeglas er også kendt under navne som Old fashioned glas, Rocks glas, tubmler og lowball, kæft barn har mange navne. Et lowball glas, har som ofte en tyk solid bund, og en bred diameter i glasset åbning, og så er det kort. Den tykke bund, gør at du kan muddle ingredienser direkte i dit glas, men pas på du ikke knækker siderne på glasset. Servere du drinks og drikkelse med brus i et lowball glas, skal du vide, at kuldioxiden hurtig vil forsvinde i sådan et glas, grundet den store åbning i glassets top, til drikkelse med brus, vil et highball / longdrink glas derfor være et bedre valg.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 10-15 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister