Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Nordal Goldie vinglas med guld kantNordal Goldie vinglas med guld kant
70,00 kr
  • Køb 6 for 65,00 kr pr. stk. og spar 8%
Varenummer: Nord-9030

Rosa vinglas med fin guldkant - Goldie Nordal


Elegant vinglas i lyserød, med den smukkeste guldkant, glasset har en smukt høj stilk, der gør glasset feminint. Glasset måler 23 cm. i højden, og er et stilfuldt vinglas med en fantastisk farvenuance. Vi anbefaler opvask i hånden, da guldkanten kan tage skade.


Info: 
Farve: Rosa og guld
Opvaskemaskine: Nej


Tip: Fås også som coupe cocktailglas her.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHvordan holder man på et vinglas?

Du skal betragte stilken på dit vinglas som et håndtag, og et håndtag holder man i. Din kropsvarme, fra dine hænder vil påvirke vinens temperatur, det en skam hvis det er en hvidvin der er dejlig kold, når den bliver skænket. Når du holder på stilken, sætter du heller ikke store fedt fingre på dine vinglas, og ærligt, det ser altså fjollet ud, med fedt mærker på et så smukt vinglas.

Se vores store udvalg af smukke glas fra Nordal her

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 10-15 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.