Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

Nordal retro sort drikkeglasNordal retro sort drikkeglas
55,00 kr
  • Køb 6 for 50,00 kr pr. stk. og spar 10%
Varenummer: Nord-9007

Røgfarvet vandglas i sort


Smukt og stilrent mundblæst drikkeglas fra Nordal, fra serien Retro. Drikkeglasset er mundblæst og delvist håndlavet, hvilket gør hvert enkelt glas helt unik, da der kan være små variationer i farve, og finish. Drikkeglasset måler 8 cm. i diameter og højde. Det tåler daglig brug og opvaskemaskine.


Info:
Farve: Sort
Opvaskemaskine: Ja


Tip: Dette smukke glas fås også i vinglas, se det her.

  Fri fragt v. køb over 499,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerRengør og opvask af dine drikke og vandglas

Alle vores vand og drikkeglas er selvfølgelig fødevare godkendte, og i høj kvalitet, som udgangspunkt tåler alle vores glas, opvaskemaskine, hvis et glas ikke tåler opvaskemaskine, vil det fremgå tydeligt på produktside, og så vil der også være en anbefaling til dig, om hvordan du så skal rengøre dine glas.

  • Glas der ikke tåler opvaskemaskine, er som ofte farvet glas, glas med guld og sølv kant, eller nogle krystalglas.
  • Anvender du opvaskemaskine, anbefaler vi dig at du altid anvender et glas program som ikke har for høj varme. Vasker du dine glas op i hænderne, er det vigtig du sparer lidt på din sæbe.
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 5-10 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister