Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Nordal retro sort røgfarvet rødvinsglasNordal retro sort røgfarvet rødvinsglas

Pris: 59,00 kr

Special Price 32,45 kr

Varenummer: Nord-9001

Sort røgfarvet retro rødvinsglas fra Nordal


Eksklusivt mundblæst rødvinsglas, som har en sort røgfarvet skål der står på en høj flot klar stilk. Da glasset er mundblæst, kan der forekomme små afvekslinger i glassene. Retro rødvinsglas tåler dagligt brug og opvaskemaskine. Retro nordal måler 21 cm. I højden.


Info: 
Farve: Sort og klar
Opvaskemaskine: Ja


Tip: Passer rigtig flot sammen med Nordal jog vandglas

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerDæk et smukt middagsbord

Match nyt med noget gammelt, en god måde at personliggøre din borddækning, kan også være ved at dække op med nye glas og arvestykker. Det er en hyggelig måde at bringe savnede mennesker med til bordet. De fleste af alle vores glas kommer i en serie, så elsker du et veldækket bord med ens glas, kan du helt sikkert finde et matchende vinglas, champagne, eller cocktailglas i samme serie. Hos os, skal der være plads til alle, som om du elsker det rustikke bord, med flere forskellige glas, eller det klassiske bord med ens glas vil du kunne finde inspiration her på siden.

Se flere glas fra Nordal her

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 10-15 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?