Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Oktoberfest ølkrus med hank 1 literOktoberfest ølkrus med hank 1 liter
59,00 kr
  • Køb 12 for 53,10 kr pr. stk. og spar 11%
Varenummer: Glas-0004

Den oprindelige Oktoberfest kommer fra München. Den første blev afholdt så langt tilbage som i oktober 1810 og blev holdt i anledningen af Kronprins Ludwigs bryllup. Især på grund af den række af krige Tyskland har været involveret i siden 1810 har der været en del pauser, men man er alligevel nået til den 173. Oktoberfest i 2006. Oktoberfesten i München er en af de største folkefest i verdenen. Antallet af besøgende har de sidste mange år ligget på omkring 6 millioner.
Ølsalget ligger på omkring 6 millioner liter. Udover øl bliver der konsumeret tonsvis af kylling og pølser. Festen foregår på Theresienwiese, eller Wien, med et areal på 42 hektar, hvoraf Oktoberfesten dog kun lægger beslag på omkring de 30 hektar.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerMål:

  • Højde: 19,9 cm
  • Diameter ved hanken: 16,2 cm
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.