Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Pasabahce Timeless gin og tonic cocktailglas - 50 cl.Pasabahce Timeless gin og tonic cocktailglas - 50 cl.
45,00 kr
  • Køb 12 for 40,50 kr pr. stk. og spar 11%
Varenummer: Pas-0009

Dette cocktailglas kan ikke kun berige dig med dejlig vin, det er også genial som Gin og tonic Ballon. Dette glas kan ikke kun berige dig med dejlig vin,cocktail og drinks - den er også genial som Gin & Tonic Ballon.  Nyt design som er inspireret af tidligere tiders eksklusive håndslebne glas. Timeless er elegant, stilrent og klassisk design som er egnet til alle anledninger. Timeless-serien er dansk designet. 
Mål: Højde: 20 cm. Diameter 10 cm. Indeholder: 50 cl. Materiale: solid glas

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerBallon gin glas, nyd din gin I et flot glas på stilk.

Det moderne ginglas er i dag et ballon gin glas, man udvikler hele tiden gin opskrifter, og gin typer. I december 2020 fandtes der 310 danske gin, fordelt hos 41 ginproducerende destillerier i Danmark. Det er ikke så lidt.

Der er visse fordele ved et ballon ginglas, i et ballon ginglas har du mulighed for at ilte din gin men ikke mindst din tonic på en helt ny måde. Glasset skål, er formet som en ballon og brusen fra din tonic vil lavet en anden opstigning i glasset end hvis du havde serveret din gin i et typisk lowball drinksglas. Så allerede når du sætter næsen til glasset, vil dine dufte sans opfange din gin og tonic anderledes end hvis den var serveres i et lowball drinkglas.
Du har også anden mulighed for at pynte din gin og tonic, med lækker garnisher, da du har et meget større råderum, kan du både pynte med hele citrusfrugt skiver, timian kviste, jordbær og meget mere.

Prøv at gå i gemmerne, find din yndlings gin og tonic, og lav den i et andet glas end det du plejer, og smag forskellen. Du vil blive overrasket.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?