Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Pasabahce Timeless Highball - 45 cl  SE PRODUKTVIDEO

Pasabahce Timeless Highball - 45 cl
55,00 kr
  • Køb 6 for 52,25 kr pr. stk. og spar 5%
Varenummer: Pas-0007

Perfekt highball glas til cocktails som mojito Lækkert hihgball glas, som er perekt til mojito. Læg mærke til den smalle diameter, hvilket giver den et helt vildt lækkert og slank. Nyt design som er inspireret af tidligere tiders eksklusive håndslebne glas. Timeless er elegant, stilrent og klassisk design som er egnet til alle anledninger. Tip: Fås også i et mindre highballglas på 30 cl.
Mål: Højde: 16 cm. Diameter: 7,7 cm. Indeholder: 30 cl. Materiale: Solidt glas

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHvad er et highball / longdrik drikkeglas? 

Et highball, longdrink glas er et højt og slankt glas, og kan både komme med og uden former, et highbal lglas kan både i glas og krystalglas, det kommer an på producenten. Highball glas egner sig særdeles godt til drinks med isterninger og sugerør, men også som hverdags glas til vand, saft og juice. Et highball glas kan også nemt anvendes ølglas.

Se resten af Pasabahce timeless her 
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?