Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

Punch bowle med glas og skePunch bowle med glas og ske
599,00 kr
Varenummer: Chb-10

Punch bowl med ni flotte cocktailglas og en op øseske. En fin punch bowle med et pænt låg som kan rumme 4,5 liter punch, skeen gør det nemt at servere direkte fra bowlen. Bowlen og cocktailglas er lavet i glas, og op øseske er lavet i plast.
Se opskrift på punch længere nede i beskrivelsen

  Fri fragt v. køb over 499,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: 

Bowle: Rumfang: 4,5 Liter. Højde: 20 cm. Diameter: 20 cm. Diameter låg: 16 cm. Materiale: Glas. Farve: Klar 
Glas: Rumfang: 30 cl. Pakke indeholder 9 stk. cocktialglas Højde: 9 cm. Diameter: 9 cm. Materiale: Krystalglas. Farve: Klar
Ske: Længde: 32 cm Materiale: Plast. Farve: Klar Form: Lavet så den er meget nem at hælde af


Drinksopskrift på punch

Sour whisky punch

24 cl. Whiskey
15 cl. Friskpresset appelsinjuice
50 cl. Kold grønte
9 cl. Friskpresset citronsaft
4 cl. 1883 Routin rørsukker sirup
10 kviste mynteblade
4 stk. Lime skåret i både eller skiver

Fyld din bowle halvt op med isterninger, skær lime i både eller skiver og kom det op i din bowle sammen med mynte. Tilsæt derefter alle ingredienser. Stil til sidst på køl i ca. 30 minutter. Inden servering røres der godt rundt med en lang barske så du kan komme helt ned i bunden af din bowle for at sikre at alt er blandet godt sammen.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 10-15 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister