Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Spiegelau Perfect Serve Highball Small - 24 cl  SE PRODUKTVIDEO

Spiegelau Perfect Serve Highball Small - 24 cl
65,00 kr
  • Køb 6 for 59,00 kr pr. stk. og spar 10%
Varenummer: Rest-Spi-0003

Dette elegante lave longdrinkglas er lavet i krystalglas - Fra Spiegelau i serien Perfect Serve.


Dette Longdrinkglas er ikke bare kækt - det er virkelig frækt. Det er ret særligt fordi det er et lavt highball som er super slank og elegant. Lavet i krystalglas og specielt designet til at præsentere dine drinks og cocktail helt perfekt. Kollektionen hedder Perfect Serve og designet af Stephan Hinz. Highballglasset her rummer 24 cl. Elegant og tidsløst design, med et flot mønster i foden og langs siden af glasset. Dette highball glas er perfekt til servering af både drinks og lemonader.


Tip: Lav en skøn caffelatte - Dette highballglas tåler også varme væsker 

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerMål: 

  • Højde: 10 cm
  • Diameter: 7,2 cm 
  • Tyndvægget
  • Opvaskemaskine: Ja
  • Overflade: Facetslibninger
  • Krystalglas
  • Farve: KlarYderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?