Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Spiegelau Perfect Serve Martiniglas - 16,5 clSpiegelau Perfect Serve Martiniglas - 16,5 cl
75,00 kr
 • Køb 12 for 62,50 kr pr. stk. og spar 17%
Varenummer: Spi-0004

Klassisk Martini glas i elegant og tidløst design, med et flot mønster i foden af glasset fra Spiegelau - Perfect Serve serien. 


Dette Martini glas er lavet i krystalglas, kollektionen hedder Perfect Serve og designet af Stephan Hinz. Martini glasset rummer 16,5 cl. og er et helt korrekt martini glas da de oprigtig ikke blev lavet så store. Martini glasset er tyndvægget, tidløst i designet, og har et smukt mønster i foden af glasset. Et Martini glas kan altid kendes på at det har en kegleformet skål, oven på en lang stilk. Hold altid et Martini glas på stilken, så du ikke opvarmer din cocktail med din kropstemperatur. 


Tip: Som ofte skal der ikke anvendes isterninger i klassiske martini cocktails så hav altid dine martiniglas på køl i dit køleskab.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerMål:

 • Højde: 14 cm
 • Diameter: 10,3 cm 
 • Tyndvægget
 • Opvaskemaskine: Ja
 • Overflade: Jævn - Dog ikke i glasset fod hvor der ses facetslibninger
 • Krystalglas
 • Farve: Klar
     Yderligere information

     Yderligere information

     Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
      
      

      

     Gode drinks og cocktails skal være for alle

     Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

     Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

     Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

     Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

      
      

     Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?