Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Sommerferie uge 27+28
Forvent 3-5 hverdags levering

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

 

Hvem er Mixmeister.dk?

Mixmeister startede som en webshop, der hovedsageligt solgte barudstyr/spiritus til barer, hoteller, diskoteker og restaurationsbranchen.

Hos Mixmeister er vi i dag vores to pakke drenge, som hedder Tobias og Nikolaj. Og vores lager pige Olivia. Bag Mixmeister.dk finder du Cathrine, Louise og jeg (Kristina). Vi har en drøm om at alle skal føle sig velkommen på Mixmeister, til trods for vores forskellige niveau.

Vi ser os selv som nysgerrige livsnydere, der elsker at eksperimentere med sjove smagssammensætninger hvad enten det er drinks eller kaffeopskrifter, og flotte bordopdækninger med smukke glas.

Vores passion er at skabe hygge om bordet, uanset om det er med flotte glas, skønne mocktails, cocktails, eller en god kop kaffe. Vi elsker at kunne tilbyde gode produkter til både den ene og den anden stemning.

Vores lager ligger i Tranekær på Nordlangeland

Jep, Tranekær på Nordlangeland. Her deler vi adresse med et solidt gammelt firma ved navn PH-service og messetæpper som leverer pap og pakke materiale til os i stor stil. Så kommer du på disse kanter, i en ferie eller i en weekend, skal du være så hjertelig velkommen til at komme ind forbi og sige hej, og se på vores lager.

Du kan også altid afhente din bestilling her, helt gratis.

Er du i tvivl om hvordan du handler hos os på Mixmeister.dk, så har vi lavet en guide til dig: Sådan handler du hos os. Du kan selvfølgelig også altid ringe til os på +45 3170 1112 (mellem 8:30-16:00 på hverdage) eller sende os en mail på info@mixmeister.dk.

Din garanti for en sikker handel

Vi er medlem af E-mærket... Hvad er e-mærket, tænker du måske? E-mærket blev etableret i 2000, og stifterne bag dette var blandt andet Dansk Erhverv, Dansk It, forbrugerrådet Tænk og HK. En hård kerne, der ville sikre forbrugeren (dig) en sikkerhed når man handler på nettet.

E-mærket sikrer dig en sikker webshop. Uden fusk og humbug.
Vi elsker tilfredse kunder...

Og vi er ret stolte af vores TrustPilot. Har du lyst til at læse, hvad andre kunder synes om os? Så er du velkommen til at tage et kig på vores TrustPilot. Vi elsker når du kommenterer på din oplevelse. Vi er glade for alle anmeldelser, vi lærer nemlig rigtig meget af dem.

Vi tænker på miljøet

Vi sender et hav af pakker ud hver dag, og der er rigtig meget pap- og pakke materiale, der hver dag ryger over vores pakkebord. Det har vi gjort os en del tanker omkring i denne miljøtid.

Faktisk så meget, at vi har lavet et helt afsnit om det, du kan læse "En på kassen". Hvis du ligesom os synes, at hver papkasse der bliver taget i brug betyder noget.

Vi sysler også med.... 

Udover mixmeister.dk har vi også hjemmesiderne Drinksmeister.dk og coffeemeister.dk, som du er velkommen til at besøge hvis du mangler kaffe-udstyr eller vil vide alt om drinks.

 

 
Mixmeister lageret - dunke
Catrine, Kristina og Louise fra MixMeister
Big Tom - Alt til drinks hos MixMeister
Kristina, Catrine og Louise fra MixMeister
 
Du kan læse om os i avisen

Du kan også læse om vores forretning på erhvervplus.dk. Vi havde journalist Trine Grauholm på besøg en kold dag i februar 2022 Hun skrev artiklen: Mekka for livsnydere på vej: Mix-Meister vil skabe et univers for alt det, du gerne vil være mester i. Den kom i avisen erhver+ d. 21 feb.2022

Du kan også læse om vores forretning fynsamt.dk.
Vi havde besøg af journalist Micheal Lorenzen, Hanbesøgte os i januar 2022
Han skrev artiklen: Firma satser på udstyr til professionelle livsnydere.
Den kom i avisen d. 21 jan. 2022