Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

Hvem er Mixmeister.dk

Mixmeister startede som en webshop, der hovedsageligt solgte barudstyr/spiritus til barer, hoteller, diskoteker og restaurationsbranchen

Hos Mixmeister er vi i dag vores to pakke drenge, som hedder Tobias og Nikolaj. Og vores lager pige Olivia. Bag Mixmeister.dk finder du Cathrine, Louise og jeg (Kristina). Vi har en drøm om at alle skal føle sig velkommen på Mixmeister, til trods for vores forskellige niveau. 
Vi ser os selv som nysgerrige livsnydere, der elsker at eksperimentere med sjove smagssammensætninger hvad enten det er drinks eller kaffeopskrifter, og flotte bordopdækninger med smukke glas.
Vores passion er at skabe hygge om bordet, uanset om det er med flotte glas, skønne mocktails, cocktails, eller en god kop kaffe. Vi elsker at kunne tilbyde gode produkter til både den ene og den anden stemning.


 

Vi er medlem af E-mærket:

Hvad er e-mærket? E-mærket blev etableret i 2000, og stifterne bag dette var blandt andet Dansk Erhverv, Dansk It, forbruger rådet tænk, og HK. En hård kerne, der ville sikre forbrugeren (dig) en sikkerhed når man handler på nettet. 
E-mærket sikrer dig en sikker webshop. Uden fusk og humbug.

 

Vi er ret stolte af vores trust pilot:

Har du lyst til at læse, hvad andre kunder synes om os? Så er du velkommen til at tage et kig på vores trustpilot. Vi elsker når du kommenterer på din oplevelse. Vi er glade for alle anmeldelser, vi lærer nemlig rigtig meget af dem.


 

Vores lager ligger i Tranekær på Nordlangeland:

Jep, Tranekær på Nordlangeland. Her deler vi adresse med et solidt gammelt firma ved navn PH-service og messetæpper som leverer pap og pakke materiale til os i stor stil. Så kommer du på disse kanter, i en ferie eller i en weekend, skal du være så hjertelig velkommen til at komme ind forbi og sige hej, og se på vores lager.

Du kan også altid afhente din bestilling her, helt gratis.

 

Vi går rigtig meget op i indpakning:

Vi sender et hav af pakker ud hver dag, og der er rigtig meget pap- og pakke materiale, der hver dag ryger over vores pakke bord. Det har vi gjort os en del tanker omkring i denne miljøtid. Faktisk så meget, at vi har lavet et helt afsnit om det, du kan læse "En på kassen" her. Hvis du ligesom os synes, at hver papkasse der bliver taget i brug betyder noget.


Vi sysler også med:

Udover mixmeister.dk har vi også hjemmesiderne Drinskmeister.dk og coffeemeister.dk


Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, samt forbedre brugeroplevelsen. Ved brug af shoppen accepteres dette.

Acceptér