Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

 

Hvem er Mixmeister.dk?

MixMeister ejes af Nordic Bar Group, som har sit fokus på alt til baren siden 2008. Den helt store drivkraft bag MixMeister er Bo Tranberg, som lægger en stor ære i at yde den bedste kundeservice, finde de rigtige produkter og ikke mindst til den rigtige pris. Vi har Sprit & Co som medejer, og har derfor rigtig mange og dygtige kollegaer som kender branchen ind og ud. Er du en erhvervskunde der har et forbrug af spiritus vil vi typisk sende dig videre til Sprit & Co, da de har de bedste forudsætninger for leverancer til professionelle kunder. Her hos MixMeister tager vi os private og mindre erhvervskunder. 

Er du i tvivl om hvordan du handler hos os på Mixmeister.dk, så har vi lavet en guide til dig: Sådan handler du hos os. Du kan selvfølgelig også altid ringe til os på 61 10 13 25 (mellem 9:30-15:00 på hverdage) eller sende os en mail på info@mixmeister.dk.

Din garanti for en sikker handel

Vi er medlem af E-mærket... Hvad er e-mærket, tænker du måske? E-mærket blev etableret i 2000, og stifterne bag dette var blandt andet Dansk Erhverv, Dansk It, forbrugerrådet Tænk og HK. En hård kerne, der ville sikre forbrugeren (dig) en sikkerhed når man handler på nettet.

E-mærket sikrer dig en sikker webshop. Uden fusk og humbug.
Vi elsker tilfredse kunder...

Og vi er ret stolte af vores TrustPilot. Har du lyst til at læse, hvad andre kunder synes om os? Så er du velkommen til at tage et kig på vores TrustPilot. Vi elsker når du kommenterer på din oplevelse. Vi er glade for alle anmeldelser, vi lærer nemlig rigtig meget af dem.

Vi tænker på miljøet

Vi sender et hav af pakker ud hver dag, og der er rigtig meget pap- og pakke materiale, der hver dag ryger over vores pakkebord. Det har vi gjort os en del tanker omkring i denne miljøtid.

Faktisk så meget, at vi har lavet et helt afsnit om det, du kan læse "En på kassen". Hvis du ligesom os synes, at hver papkasse der bliver taget i brug betyder noget.

Vi sysler også med.... 

Udover mixmeister.dk har vi også hjemmesiden DrinksMeister.dk som er vores univers om drinks.

 
Du kan læse om os i avisen

Du kan også læse om vores forretning på erhvervplus.dk. Vi havde journalist Trine Grauholm på besøg en kold dag i februar 2022 Hun skrev artiklen: Mekka for livsnydere på vej: Mix-Meister vil skabe et univers for alt det, du gerne vil være mester i. Den kom i avisen erhver+ d. 21 feb.2022


Du kan også læse om vores forretning fynsamt.dk.
Vi havde besøg af journalist Micheal Lorenzen, Hanbesøgte os i januar 2022
Han skrev artiklen: Firma satser på udstyr til professionelle livsnydere.
Den kom i avisen d. 21 jan. 2022