Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Sommerferie uge 27+28
Forvent 3-5 hverdags levering

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Stort udvalg af elektroniske gavekort - Priser fra 100,-

Stort udvalg af gavekort, en god rigtig god gave til en du holder af, studenten, eller brudeparret. Mixmeister.dk en verden af udstyr til en dagligdags livsnyder

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Køb et elektronisk gavekort til mixmeister.dk

Vi har mange forskellige muligheder her på siden, og du har nu mulighed for at vælge et gavekort der passer præcist til dit budget.
Et gavekort er en god løsning, når modtageren af gaven selv vil finde det han eller hun har lyst til. Vi har en stort udvalg af fede mærker og lækre produkter, her på vores side, så mist ikke modet hvis du ikke har nogen som helst idé om hvad modtageren ønsker sig.

Hvis du er i tvivl kan du få en masse inspiration til gave her:

Gave inspiration – God inspiration til studentergaver, bryllupsgaver og fødselsdagsgaver
Gave inspiration til hende – God inspiration til værtindegaver, mors dags gave eller gaven til din kæreste
Gaver inspiration til ham – god inspiration til din mand, din far, eller en god værtsgave.
Gave inspiration til jul – En masse god inspiration til mandelgaven, advent gave og julegave


Gavekort til et bryllup

Vi oplever tit at brudepar ønsker sig barudstyr i kobber eller guld. Det er fedt at kunne tage frem til sit kobberbryllup eller guldbryllup, og det er en ret fin tekst at få formuleret ind i kortet til brudeparret.
Hvis du er i tvivl om hvilket udstyr der passer til parrets niveau, kan du altid købe et gavekort.
Du er også utrolig velkommen til at ringe til os og få vejledning, vi kan træffes alle hverdage på +45 31701112, eller på mail info@mixmeister.dk

Bestil gavekort på nettet

Når man leder efter den perfekte gave til den man holder af, er der nogle ting der kan være en god ide at have med i overvejelserne. Udover at man selvfølgelig skal overveje hvad modtager egentlig vil blive glad for at modtage, så kan man også overveje en lang række praktiske ting som f.eks. hvor let det vil være for modtager at indløse sin gave. Her hos Mixmeister har du altid 2 år fra købsdatoen til at indløse dit gavekort.  

Køb gavekort eller gaveæsker til dine medarbejder

Vi har altid mulighed for at sammensætte gaveæsker til præcis det budget du ønsker. I november 2020 leverede vi 167 drinks, vin, og kaffe gaveæsker til DBI, som skulle holde en online julefrokost grundet covid.
Vi er altid behjælpelige med at komme med forslag til en gaveæske, et tema eller inspiration.
Og hvis du blot ønsker et gavekort, kan dine medarbejder i ro og mag selv vælge frit på hele vores hjemmeside.

Nemt og flot elektronisk gavekort

 Vi sender dit gavekort til dig elektronisk, og hvis i har samlet et helt særligt beløb ind som ikke fremstår på hjemmesiden, så kontakt os endelig på telefon +45 31701112, eller mail info@mixmeister.dk, så skræddersyr vi dit gavekort præcis som du ønsker det.

Gode drinks og cocktails

Er du til lækre drinks og cocktails, har vi et stort udvalg af drinks og cocktails pakker der allerede er sammensat. Læg blot en drinkspakke i kurven og nyd din ynglings drink fredag efter en hård uge på jobbet. Vi elsker al levere alt det gode der kan forsøde din hverdag og din hverdag