Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Sommerferie uge 27+28
Forvent 3-5 hverdags levering

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Julegave med barudstyrJulegave med barudstyr
349,00 kr

Pris som konfigureret: 279,20 kr

Varenummer: Pakke-01

Julegave med barudstyr. Flot gaveæske med træuld til en god og hyggelig jul i 2021. Barudstyret i denne pakke, er nemt for alle at gå i krig med og kan bruges af en begynder bartender.

 
Beskrivelse

DetaljerBarske: I denne pakke får du en barske som bruges til at omrører dine drinks og cocktails. Det sikrer din at din spiritus, eller sirup, ikke ligger tungt i bunden af din glas. En barske med et twistet skaft er rigtig god til at blande en cocktail med brus (tonic eller sodavand), bruges en barske som "afløbsrør". På den måde får du afgasset din blandevand, så den fremstår mere mild, og din blandevand bliver ført ned i bunden af glasset, til din spiritus og dine isterninger, så din drink smager ens hele vejen igennem. Det vil give dig en langt bedre smagsoplevelse.

Jigger: En jigger er et lille mål der kan afmåle væsker, nemt hurtigt og præcist. Derfor kan en jigger også blive kaldt et målebæger. En jigger kan ikke kun anvendes af en bartender, det kan også anvendes af kokke, barista eller konditorer.
Læs og få tips og tricks til din jigger her

Peeler: En peeler er vores mest solgte barredskab. En peeler kan bruges både til frugter eller grønsager og giver dig en masse smukke spiraler ud af din frugt skral. En peeler er eminent til agurker og citrusfrugter, og du kan både bruge din peelet frugt skral i cocktails men også mocktails, eller lemonader. Peelet frugt skral ser også fantastisk flot ud som pynt i dine vandkarafler eller i dine isterninger, når det virkelig skal være festligt.
Læs og få tips og tricks til din peeler her 

Strainer: En strainer bruges til at si, uønsket elementer fra når du skænker din drink/cocktail over i drinks- eller cocktailglas En strainer har en spiral/coil som fanger disse elementer og holder dem tilbage i din shaker eller mixing glas.
Læs og få tips og tricks til din strainer her

Drinkskort: Du får 6 drinkskort med spændene drinksopskrifter, som du kan følge til punkt og prikke, eller bruge til inspirations for nye egne opskrifter.

Isterningbakke fra Lurch: Lige gyldig om du skal lave en cocktail, mocktail, saft eller lemonade, er det en nødvendighed at ens drikkelse er kold og lækkert. En isterningebakke giver dig en masse muligheder som du ikke kan få, i en isterningepose eller ved de isterninger du køber i supermarkedet, som er færdig frosset.
Læs og få tips og tricks til isterninger her

Istang: Det er utrolig vigtigt at du holder en høj hygiejne når du står bag baren og laver drinks og cocktails til dine gæster, derfor er det god stil og god hygiejne, at anvende en istang når du skal “anrette” dine drinks og cocktails. 
Læs om istang her, og få flere tips og tricks 

Mixing glas: bruges af en bartender til at nedkøle en drink, men uden at ilte den. Et mixing glas er en elegant og rolig måde at nedkøle en drink på frem for når man anvender en shaker. Når du anvender et mixing glas afkøler du din drink ved at omrører den roligt med en barske og isterninger.
Læs og få tips og tricks til dit mixing glas her

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister