Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Sommerferie uge 27+28
Forvent 3-5 hverdags levering

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Julegave til en der elsker ginJulegave til en der elsker gin
715,00 kr

Pris som konfigureret: 715,00 kr

Varenummer: Pakke-08

Flot julegave til en, der elsker gin. Flot gaveæske med træuld. Kender du en der elsker gin, eller trænger du til lidt selvforkælelse i julen, er denne gaveæske et must. I de fire pakker er der, en radius klassisk London dry gin, som er dansk produceret denne gin er god med citrus frugt. To smukke gin og tonic ballon drinksglas. Fire skønne tonicvand fra artisan. 6 korte sugerør i metal og to korte gin og tonic barskere.

Gaveæske med træuld   +0,00 kr
Radius Distillery batch No. 0010 - Klassisk London dry gin   +0,00 kr
Artisan klassisk london tonic water 20 cl. - Ink. pant   +0,00 kr
Kort barske til gin & tonic med muddler - 15 cm.   +0,00 kr
6 x Korte metalsugerør   +0,00 kr
Gin & Tonic Glas - 70 cl.   +0,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 715,00 kr

 
Beskrivelse

DetaljerRadius distillery batch No. 0010, klassisk dry london gin - Dansk produceret klassisk London dry gin, lavet på solmodne enebær og med tydelige noter af kardemomme, frisk citrus, koriander, og hvid peber der giver denne gin en god kant . Kan nydes med både tør og sød tonic, gerne med citronskal, og, selvfølgelig, med masser af is.

Artisan klassisk tonic water - En utrolig ren klassisk london tonic water, den har en kompleks smag af natrulig citrus aromaer og botaniske noter - Hvilket gør den perfekt til en premium gin der er tør. Et suverent oplagt bud på en helt klassisk tonicvand som har tilpas af sødme i sig. I denne tonic vand er der brugt en naturlig kininkilde fra rå cinchona barkekstrakt - dette giver en meget mere glat kinin-smag.

Barudstyr - Denne barske er ret unik grundet det korte skaft - det er nemlig kun 15 cm. Men hvorfor? Fordi den er genial til Gin & Tonic serveret i Ballon glas. Denne barske kan hænge på kanten af glasset uden at tilte ud. Skaftet er twisted og gør det eminet til dine tonic blandevand. Hvis du rigtig skal imponere dine gæster - Så lader du din barske stå i cocktailen når den er serveret - Så kan dine gæster selv rører deres drink løbende.
En pakke med 6 sugerør til drinks og cocktails, eller en god friskpresset morgen juice. Metalsugerør er den førende måde at være miljø venlige på. Gøres rent med en rengøringsbørste.

2 smukke gin og tonic, ballon drinks glas - Det er meget enkelt - Ligesom en rødvin, kan en gin & tonic udvikle sig med den rette ilt. Derfor kan du få en helt anden oplevelse af din drinks i et ballon glas frem for et hihgball glas. Der er ikke noget der er korrekt eller forkert - Men det er værd at prøve. Du kan få en helt anden smags oplevelse af de ingredienser/ blandevand du har brugt i mange år, og måske er kørt død i.
En anden fordel ved et ballon glas er også at du ikke opvarmer din drink - hold på stilken, og din drinks vil være kold i længere tid.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister