Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Sommerferie uge 27+28
Forvent 3-5 hverdags levering

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Julegave til en, der elsker snapsJulegave til en, der elsker snaps
799,00 kr

Pris som konfigureret: 799,00 kr

Varenummer: Pakke-07

Flot julegave til en der elsker snaps. Denne julegave kommer i en gaveæske med træuld. Kender du en der elsker snaps, eller trænger du til lidt selvforkælelse i julen, er denne gaveæske et must. I de fire pakker er der, en radius snaps, som er dansk produceret på kommen. Seks smukke drinksglas fra RCR i serien Timeless. Isterningbakke fra Lurch og en peeler. Fire skønne tonicvand fra artisan.

Gaveæske med træuld   +0,00 kr
Radius straight kommen akvavit / snaps 50 cl   +0,00 kr
Artisan klassisk london tonic water 20 cl. - Ink. pant   +0,00 kr
Peeler i stål   +0,00 kr
Lurch isterningbakke i sort silikone med låg - 2x2 cm.   +0,00 kr
6 x RCR Timeless Highball Krystalglas - 44 cl.   +0,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 799,00 kr

 
Beskrivelse

DetaljerEr du kørt død i gin og tonic, SKAL du prøve snaps og tonic - En ny og fanastisk drink, der er nem at lave, en sjov og anderledes velkomstdrink til julefrokosten. 

5 cl. Snaps
10 cl. Tonic vand
Peelet agurk
Isterninger

Fyld et highball glas med isterninger
Tilsæt 5 cl. snaps, og top med tonic vand
Pynt til sidst med peelet agurk og rør rundt med en barske 


Radius straight kommen akvavit / snaps 50 cl - Radius straight kommen akvavit / snaps puster virkelig nyt liv i den danske akvavit klassiker. Og vi må blot lægge os ned for det er en af de bedste bud, vi længe har smagt. Du får en utrolig friskheden, der slår dig først på tungen. Snapsen dufter kraftig og lækkert af kommen, men den er slet ikke tung eller dyster, tværtimod, er den frisk og herlig, næsten citrusagtig. Radius har virkelig formodet at lave en moderne, ny og god fortolkning på den helt klassiske og velkendt akvavit som vi dansker nyder til frokost, jule, pinse og påskebordet.
Smager fantastisk i en Snaps og tonic med agurk - Se opskrift længere nede

Artisan klassisk tonic waterEn utrolig ren klassisk london tonic water, den har en kompleks smag af natrulig citrus aromaer og botaniske noter - Hvilket gør den perfekt til en premium gin der er tør. Et suverent oplagt bud på en helt klassisk tonicvand som har tilpas af sødme i sig. I denne tonic vand er der brugt en naturlig kininkilde fra rå cinchona barkekstrakt - dette giver en meget mere glat kinin-smag.

Barudstyr - I pakke nummer tre finder du en isterningbakke fra LurchGenial isterninge bakke fra det tyske kvalitets. Slip for de kedelige isterninger i pose og pift din cocktail op med disse fine terninger. Terningerne måler 2x2. Du får: Klarere isterninger, Hurtigere frysning grundet luft imellem kubikkerne. 100% platin silicone, fødevaresikker, smagløs og resistent over for frugtsyrer. Aftageligt låg og nemme at få ud af bakken. Tåler 240 grader og maskineopvask.

Rcr timeless higball drinksglas  - Et elegant og lækkert highball i krystalglas. Perfekt til hverdagsbrug. Smukke drikkeglas lavet i krystal, kan bruges til hverdag da de tåler opvaskemaskine. Rcr er et italiensk krystalglas som blandtandet producere glas for Lyngby. 

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister