Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Julegave til jul, til en livsnyder der elsker vinJulegave til jul, til en livsnyder der elsker vin
599,00 kr

Pris som konfigureret: 479,20 kr

Varenummer: Pakke-09

Julegave med vin og vintilbehør til en rigtig livsnyder. Flot gaveæske med træuld til en god og hyggelig jul i 2021. Giv en du holder af en flot adventskalender med lækkert vintilbehør og vin.

Legnoart Vinæske med vintilbehør - 4 Dele   +0,00 kr
Flaskerenser kugler til karafler, flasker og dekantere i rustfrit stål   +0,00 kr
Diligo prosecco ekstra dry   +0,00 kr
Flaskekøler til vin   +0,00 kr
Gaveæske med træuld   +0,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 479,20 kr

 
Beskrivelse

DetaljerLegnoart vinsæt med fire dele

Legnoart har designet og skabt det fineste vinsæt med 4 uundværelige dele i rustfrit stål og træ. Proptrækkeren er effektiv og har et elegant udtryk med stålet og træ samlet i et stykke værktøj. Champagnepstopperen er uundværelig når du har en god flaske champangne, som du må gemme på. Skænkeproppen gør det nemt at skænke op i glasset direkte fra flasken. Og til sidsts en smuk dråbefanger, der sættes rundt om flaskehalsen og forhindrer, at vinen drypper ned på bordet.
I æsken er der: en Proptrækker, en Champagne stopper, en Dråbefanger og en Skænkeprop i rustfrit stål 

Rengøringsperler

Rengøringsperler i rustfrit stål, miljøvenligt alternetiv til renhold af flasker mm. Har du svært ved at komme til med børsten eller svampen når du skal rengøre dine kander, flasker decanter eller karafler - Disse stål perler er løsningen. Læg perlerne forsigtigt i det glas du ønsker at rengøre, med lidt varmt vand. Roter dit glas med -lette og forsigtige- bevægelser så glasset ikke går i stykker. Perlerne vil nu gnide skidt, kalk og snavs af dit glas, helt uden brug af kemi eller rengørings middel. Et miljø venligt rengørings metode du kan bruge igen og igen. Når du er færdig hælder du blot perlerne over i en fin sigte så de kan tøre - Efter tørring lægges perlerne tilbage i æsken.

Mousserende vin

Diligo prosecco extra dry er en mousserende vin fra ItalienVinen er lavet på Glera druen Nydes afkølet gerne ved 8-10 grader, eller som aperitif, og til skaldyr. 
Farve: Strågylden med grønligt skær. Duft: Fin og charmerende duft af lime, nektarin og hvide blomster. Smagsnoter: Elegante, cremede bobler og noter af stenfrugt, citrus, melon og honning. Et touch af sødme uden at miste friskheden. 
Alkohol: 11%. Indeholder: 0,75 cl

Vinkøler

Vin og champagnekøler med fine ringhåndtag, og hammer effekt - til en flaske.
Passer perfekt til: en klassisk stander eller en bordholder - Kan også stå for sig selv og pynte flot på dit middagsbord. Denne køler er lavet i rustfrit stål. Fyld den med is, og hold dine flasker kolde natten lang.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister