Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Sommerferie uge 27+28
Forvent 3-5 hverdags levering

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Julgave til en, der elsker romJulgave til en, der elsker rom
699,00 kr

Pris som konfigureret: 699,00 kr

Varenummer: Pakke-02

Julegave til en der elsker rom.
Kender du en rom elsker der skal forkæles i julen. Pakken indeholder en skøn rom fra Plantation, fire smukke romglas, to isterningebakker der kan lave to store rundeisterninger der har en diameter på hele 6 cm. Og fire utrolig lækre premium blandevand fra artisan.

 
Beskrivelse

DetaljerPlantation XO 20th Anniversary er sandsynligvis Plantation mest kendte og elskede rom, du får rigtig meget for dine penge i denne flaske. En god rom der er lagret på flere forskellige fadtyper, deriblandt det efterhånden velkendte cognacfad (Plantation signatur, om man vil) men også helt nye, ubrugte fade af amerikansk hvid-eg. Disse fade giver vaniljenoter til Barbados-rommen, som i forvejen har noter af frugt og tropisk kokosnød.

Pasabahce timeless, rom glas, er et flot super lækkert drinksglas, Pasabache timeless 21 cl. er særdeles velegnet til en drink som rom og cola. Det har et nyt design som er inspireret af tidligere tiders eksklusive håndslebne glas. Timeless er elegant, stilrent og klassisk design som er egnet til alle anledninger.
Timeless-serien er dansk designet.

Isterningeform som er lavet i 100% premium platin silikone, og er selvfølgelig BPA-fri. Du får også separate kamre som gør at din isterning fryser hurtigere ned, da kulden kan komme op imellem isterningerne.
Til disse bakker får du et låg med, hvilket sikre dig en god hygiejne, fordelen er også at den er nem at stable nede i fryseren.

Artisan cola, er ikke en klassisk sød cola, hvor plomberne bliver revet ud af tænderne, nej det er er en sofistikeret røget voksen cola. Den er skabt som den perfekte ledsager til mørk spiritus, som får utroligt modspil af colaens overraskende store smagsdybde. Denne cola er til den tørre side – og indeholder 15% mindre sukker end Coca Cola, hvilket gør at din gode spiritus ikke drukner i sødmen.

Artisan ginger beer, er en kraftig ginger beer. Det er ikke for sjov at denne ginger beer har en rødhåret smuk kvinde på etiketten - For rygterne siger at vi rødhåret piger har en "fiery" tilgang til modstand. Skaberne bag Artisan har skabt en ingefærøl der giver dig denne følelse i munden, når du smager den - Held og lykke.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 5-10 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?