Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Sommerferie uge 27+28
Forvent 3-5 hverdags levering

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Julgave til en, der elsker whiskyJulgave til en, der elsker whisky
999,00 kr

Pris som konfigureret: 999,00 kr

Varenummer: Pakke-03

Denne julegave har en værdi af 1.054, - kr.
Kender du en der elsker whisky, eller trænger du til lidt selvforkælelse i julen, er denne whisky julekalender med fire skønne gaver lige noget for dig. Pakken indeholder en 10 år gammel lagret masterson whisky, 2 smageglas fra Glencairn, ni whiskysten i granit, der ligger i en fin pose og 4 spændene blandevand fra Artisan. 

Artisan røget cola 20 cl. - Ink. pant   +0,00 kr
Masterson's 10-års straight rye whiskey   +0,00 kr
2 stk. Glencairn whiskyglas   +0,00 kr
Whiskysten i sort pose   +0,00 kr
Gaveæske med træuld   +0,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 999,00 kr

 
Beskrivelse

DetaljerMasterson's 10-årige Straight Rye Whisky er fremstillet af 100% rugkorn. Masterson's Rye Whisky har en dyb gylden farve. De aromaer af woody krydderi og muskatnød giver plads til noter af skarpe karamel, vanilje, rosiner, og et strejf af chili flager. Finalen i whiskeyen er lang, med robuste noter af rug og kanel, der suppleres med et strejf af sødme. Masterson's Rye Whisky blev blev i 2013 dømt til at være den bedste af Whiskey Advocate, optjent Triple Gold Medal ved MicroLiquor Spirits Awards i 2011, og prisen som den bedste rug whisky ved Ultimate Spirits Challenge i 2012.

Glencairn whiskyglas Noget nær det perfekte whiskyglas, som har vundet stort udbredelse over hele verden. Formen på glasset sikre den optimale udvikling af aromaer i whiskyen, og anbefales derfor af de fleste whisky-eksperter som det "rigtige" glas at nyde sin whisky i. Rummer helt fyldt op 190 ml. Lavet af Stölzle Lausitz, og er udover lavet af krystalglas - også godkendt til brug i opvaskemaskinen.

9 whiskysten lavet i granit. Dine nye whiskysten lægges ned i din fryser i den sorte pose der medfølger, så er de altid kolde og klar til brug. Disse whiskysten bruges som en almindelig isterning, og kan bruges i alle slags spiritus, både mørk og lys. Whiskystene giver en god køleeffekt uden at den smelter og fortynder din whisky.

Artisan cola, er ikke en klassisk sød cola, hvor plomberne bliver revet ud af tænderne, nej det er er en sofistikeret røget voksen cola. Den er skabt som den perfekte ledsager til mørk spiritus, som får utroligt modspil af colaens overraskende store smagsdybde. Denne cola er til den tørre side – og indeholder 15% mindre sukker end Coca Cola, hvilket gør at din gode spiritus ikke drukner i sødmen.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister