Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Mærker

Vi har Danmarks bedste udvalg af spiritus, drinksglas, sirup til kaffe og drinks, barudstyr og mixere. Vi sætter pris på den høje kvalitet, til både den professionelle bar og den glade amatør. Du elsker gode produkter - og det gør vi også. Derfor har vi nøje udvalgt de bedste og mest anerkendte mærker på vores webshop. På Mixmeister.dk kan du også finde et bredt udvalg af barudstyr, og vi har brugt mange år på at finde udstyr som både er prisvenligt og i yderst høj kvalitet.

 

De mest populære mærker

 
 • 1883 Routin
 • Arcoroc
 • Artisan
 • Big Tom
 • Chef & Sommelier
 • Coco Lopez
 • Lurch
 • Maison Ferrand
 • Mezclar
 • Mrs and Mr T
 • Nachtmann
 • Pasabache
 

De bedste sirupper til kaffe og drinks

Et af vores mest solgte brands er 1883 Routin - et meget kendt og populært fransk sirup mærke, som er det ældste i verden, som laver nogle af de lækreste kaffesirupper. 1883 Routin kaffesirup laves på rørsukker og vand fra de franske alper, og de er uden konserveringsmidler, ingen farvestoffer, og ingen kolesterol. 1883 Routin kaffesirup er desuden også gluten, HFCS og glutenfri også er de KSA kosher og veganer godkendt.

Med deres pæne, simple og slanke design er de helt perfekte til at have stående i køkkenet, bag baren eller på caféen. Til alle flasker kan du købe en doseringspumpe, som skal trykkes let på flasken, og når den sidder på flasken, kan du nemt og hurtigt skænke din sirup med et pump.

En anden verdensklasse sirup som vi sælger hos MixMeister er populære Monin. Et brand som blev skabt tilbage i 1912 af den kun 19-årige Georges Monin. I dag finder du Monin sirup på alverdens diskoteker og kaffebarer verden over, og vi har et kæmpe stort udvalg af både plantesirup, frugtsirup og kaffesirup - knap 100 forskellige slags.


Arcoroc - solide kvalitetsglas til hverdag og fest

Arcoroc er også et mærke som er super populært - de har et bredt udvalg af gode solide kvalitets glas, alt lige fra gode hverdagsglas til elegante og eksklusive cocktailglas. Arcoroc blev grundlagt helt tilbage i 1825, og er sidenhen blevet en solid spiller på markedet inden for husholdningsvare. De er især kendt for deres Hurricane glas, Islande serie og deres ølkrus.


Premium tonic water fra Artisan

Artisan er et must til dig, der elsker kvalitet. En serie af premium tonicvand, ginger beer, sodavand og lemonader, som virkelig er banebrydende og slår de kendte mærker med længder. Elsker du en god spiritus, f.eks en fantastisk gin er det synd at blande den til med kedelig og billig tonicvand eller almindelig sodavand nede fra supermarkedet.


Den helt perfekte Bloody Mary

Hvis du er helt vild med Bloody Mary, så kender du næsten uden tvivl også til Big Tom og Mr. & Mrs. T tomatjuice.

Bloody Mary mix er en tomatjuice tilsat diverse krydderier og urter, og i dag er to ovennævnte mærker, Big Tom og Mr. & Mrs. T. som har taget føringen i verden, med at lave en tomatjuice der er godt krydret og som smager rigtig godt. Hvilken der er den bedste er op til dig, for de deler virkelig vandene!

Det gode ved disse brands er at de kommer i dåser, og én dåse passer præcis til en drink - smart! På den måde oplever du ikke noget spild, når du først har taget hul på en dåse.


Coco Lopéz - Den originale kokoscreme til Piña Colada

Et produkt, som vi ofte pakker i ordrerne er Coco Lopéz kokoscreme, som har den lækreste og mest cremede konsistens. Den originale og bedste kokoscreme, som bruges til den populære Piña Colada drink - tilføj blot ananasjuice og rom som de sidste ingredienser, og du har en perfekt drink.


Flotte og solide krystalglas fra Nachtmann og Spiegelau

Man kan næsten ikke sige krystalglas uden at nævne Nachtmann - et tyskt brand med et bredt udvalg af lækre krystalglas til enhver smag som tåler dagligt brug. Allerede i 2001 blev den første Nachtmann fabrik certificeret som ISO, og siden da har de tænkt på miljøet. Vores bestsellers er uden tvivl glas fra Noblesse og Palaris linjen, som er super smukke og klæder ethvert bord (og drink).

Måske du også kender til mærket Spiegelau, som er i familie med Nachtmann. Spiegelau glas finder du ofte på restauranter og caféer, og det er også et af vores mest populære mærker.

Spiegelau er kendt for deres elegante serie Perfect Serve - Og præcis som seriens navn, kan du ikke servere en cocktail mere perfekt end i dette smukke glas. Kollektionen hedder Perfect Serve og designet af Stephan Hinz, og har nogle meget fine detaljer, der virkelig er i en liga for sig selv.


Nordal: Æstetisk design, der gør gavn i hverdagen

Det anerkendte og populære danske Nordal, som sælges verden over, er også et populært mærke hos os. Du har måske set de fine møbler, interiør og smukke glas fra Nordal på de sociale medier. Nordal har nemlig et stort sortiment i drikkeglas til hverdagsbrug, eller cocktailglas til fest og farver, som du finder på vores webshop.