Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Barudstyr med vintage / Antik look - Stort udvalg, priser fra 119,-

I denne kategori finder du alt vores barudstyr der har et støvet, antik / vintage look. Dette barudstyr har en smuk varme og ser super råt og rustikt ud.

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Antik muddler bruges til at mose og støde frugt og bær med

Skal du lave mojito, eller andre lækre cocktails er denne morter et must, den er lavet i solidt rustfrit stål i et grønligt guld skær, helt unikt antik look, til dig der elsker kvalitets barudstyr. Brug en morter også kaldt muddler når du arbejder med friske råvare i dine drinks og cocktails. Mort safter ud af dine friske citrusfrugter med denne morter.

Hvad er en muddler?

En muddler er et redskab du både kan anvende i køkkenet eller i baren. En muddler bruges til at støde og presse, friske frugter, bær og urter, for at frigive, olier, og smag. En muddler har flere navne, og bliver også kaldt en morter eller en støder. Den mest kendte cocktail, hvor en muddler anvendes er mojito, her presser du saften ud af limefrugten, og olier ud af limefrugtens skal. 

Afmål din væske med en antik / vintage jigger

Klassisk dobbelt jigger eller målebæger i antik / vintage look. Denne jigger kan afmåle 2,5 og 5 cl. til kant, og indvendigt i det store målebægre er 3,5 cl. afmålt. Den er lavet i rustfrit stål.

Hvad er en jigger / et målebærger?

Jigger som bruges af både private og professionelle. Denne jigger ligger rigtig godt i hånden grundet dens x-form. Det kræver mange års træning for en bartender at kunne afmåle på øjemål- Og derfor er en jigger et rigtig godt barværktøj til at, til at lave gode drinks og cocktails

En god strainer i vintage look

Superlækker professionel strainer i et støvet vintagemessing look. Har et superlækkert hårdt og slidt gråligt / grønt skær. Denne strainer ligger perfekt på din shaker grundet det lille hak der ses i skaftet. En strainer i særdeles høj kvalitet. Denne strainer er lavet i rustfrit stål som er belagt med vintage messing effekt. Fjederen kan fjernes når du skal rengøre din strainer, hvilket gør det mere simpelt. Tåler ikke opvaskemaskine!

Hvad er en strainer?

En strainer er en si som hjælper dig med at si uønsket ting fra, når du sir din drinks / cocktail over i dit glas. En strainer kan få i forskellige finheder, en der tager det grove, og en der tager det fine.

Antik shaker i råt look

Vi har to forskellige shaker i vintage / antik look. Den ene er en tin tin shaker, og den anden er en klassisk tredelt Manhattan shaker. De har hver deres fordel.

Hvad er en shaker?

En shaker er et stykke metal man anvender til at nedkøle, og ryste sin drink eller cocktail sammen med. Der findes mange metoder, man kan shake på, du skal finde den metode der passer dig, så du ikke bliver overbelastet.
En shaker fyldes altid med isterninger, da det er dem der er med til at nedkøle din drink. Derefter kan du fylde spiritus, sirup, mixer juice og saft.

HVAD ER FORSKELLEN PÅ EN TO DELT SHAKER OG EN TRE DELT SHAKER?

En tredelt shaker består af tre dele, en bund, en grov strainer og et låg. En tredelt shaker er absolut den nemmeste shaker og starte ud med da, den indeholder en strainer, den er forholdsvis nem at skille ad, og den fylder ikke så meget i hånden. En rigtig godt valg til en nybegynder. En klassisk tredelt shaker bliver også kaldt en Manhattan shaker. 

En todelt shaker består af to dele, et låg og en bund, bunden er den sammen som i en klassisk boston shaker. En to delt shaker, fylder mindre i hånden, end en boston shaker gør, og er altså nemmere at håndtere uden så meget øvelse. Derudover, er en to delt shaker også noget nemmere at skille af, når du har shaket dine ingredienser.

Vinkøler i antik / vintage look

Giv din mousserende vin, eller champagne de perfekte rammer med denne flaskekøler med et skinnende kobber vintage look. Køleren er lavet af rustfrit stål og belagt med en vintage finish, der får overfladen til at ligne plettet kobber som glitrer i regnbuefarver afhængigt af lyset. To runde håndtag gør det også nemmere at bære den elegante flaskekøler. Champagnekølerne er ikke egnet til opvaskemaskiner på grund af den vintage effekt.

Hvad er en champagnekøler?

En champagnekøler er er en beholder til større flasker som champagne, og cava flasker. En champagnekøler sikrer dig at din mousserende vin, hele tiden holder sig dejlig kold. En champagnekøler har en større åbning end en vinkøler, og har som ofte håndtag, som ser utrolig dekorative ud. Det ser rigtig flot og eksklusivt ud at servere flasker i en køler.

En champagnekøler kan indeholde én flaske vin eller én flaske champagne, eller cava ad gangen. En champagnekøler kan placeres i en champagnestander. Læs her, hvilke fordele en champagnestander kan give dig.

Du kan tage en champagne med stuetemperatur og nedkøle den i løbet af 10-15 minutter, ved hjælp af en champagnekøler. Du fylder din champagnekøler med vand og rigeligt med isterninger og lægger din flaske i din køler. Efter 10-15 minutter vil din flaske være afkølet.

Når du ikke at drikke alt din champagne, kan du stoppe den med en champagnestopper, så mister den ikke de dejlige bobler, og kan nemt nydes dagen efter.

Det kan være en fordel at have et hvidt viskestykke om din champagneflaske, da kondensvand fra isterninger godt kan dryppe, og har du dækket med hvid dug, er det nogle ærgerlige pletter at få. Sidder du på terrassen og steger i sommersolen, kan det være helt rart med lidt nedkøling.