Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Stort udvalg cocktail og drikkeglas fra Arcoroc - Priser fra 9,-

Arcoroc, everyday proof – Deres slogan betyder hverdags sikker, og derfor er Arcoroc også verdens størst glas leverandør til alle bar og restauranter verden over da deres glas virkelig tåler hverdagsbrug. Gode drikke og drinksglas.

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Arcoroc verdens største glas leverandør i drikke, drinks og cocktailglas

Arcoroc, everyday proof – Deres slogan betyder hverdags sikker, og derfor er Arcoroc også verdens størst glas leverandør til alle bar og restauranter verden over da deres glas virkelig tåler hverdagsbrug. Gode drikke og drinksglas.

Extra resistant tempered glass – Fuld hærdet glas

Det største problem på hoteller, cocktail bar og værtshuse, er glas der går i stykker. Derfor har Arcoroc udviklet drikkeglas der er fuld hærdet. Det betyder at du når du køber et Arcoroc glas får et glas med op til 10-50 års længere levetid.
i 1958 udviklede Arcoroc en teknik de kaldte temperering, som giver deres glas en modstandsdygtighed over for varme og stød.


Arcoroc Islande

Islande drikkeglas er nok Arcoroc bedst solgte glas, det er inspireret af et rent skandinavisk design med lige, lodrette linjer som danner et fedt ”rørdesign” alle glas fra islande har en tunge base / bund som gør glas serien til en af ​​de mest trendy glas på natklubberne verden over. Islande er ikke kun perfekt til servering af drinks, du kan også bruge det til snacks i cateringvirksomheder.

Arcoroc hurricane cocktailglas

Vores bedst solgte hurricane glas er selvfølgelig fra Arcoroc, det har en flot og elegant form og kan rumme 44 cl. God og solid kvalitet. Det klassiske Hurricane glas bliver ofte brugt til eksotiske cocktails.  Du kan altid kende et originalt hurricane glas på den flade korte fod, og den kuede dejlige form. Hvilket gør at det ligger helt fantastisk i din hånd. 

Arcoroc irish coffee glas

Der er kun et glas der dur til en irish coffee, og det er selvfølgelig det orginale fra Arcoroc som har en retro stil med deres korte, støbte stilk. Den høje skål minder om et traditionen ballonglas med god rumme i, og så har det et ergonomisk håndtag i bunden. Lavet af hærdet glas holder det kombinationen kaffe-whisky og fløde varm og kan modstå stød. Det tåler selvfølgelig varmt vand, og kan også bruges til kaffe og te.

Arcoroc elegance

Det klassiske design på elegance serien pynter dit bord med sin tidløse touch. Med Arcoroc elegance coupeglas kan du nyde vine, champagne og cocktails i.
Vi skal tilbage til 50 érnes, kvindernes A-formet klassiske kjoler, og mændenes tilbagestrøgende hår. Coupeglasset er et sikkert vintageglas som egner sig utrolig godt til de sødere vine og champagner. Vi anbefaler at man drikker sin champagne umildbart efter sænkningen i et coupeglas da kuldioxiden hurtig vil fortage sig i dette glas. I dag anvendes et coupeglas som oftest til klassiske drinks som Martini, Daiquiris, Margaritas. Glasset har en stor diameter og en lang smuk stilk. Særdeles velegnet som skål til nødder og snacks eller til desserter og forretter.

Arcoroc Nonic og cervoise, og willi becher ølglas

Cervoise ølglas kan både bruges til sodavand og øl, da den høje hals frigør boblerne. De tulipanformede glas hjælper boblerne med at stige, og den slankere hals hjælper ølen med at holde sin koncentrerede aroma af humle.

Willi becher er en tumbler ølglas, som er meget populære hos bryggerier. Deres smagskvaliteter og deres ergonomiske form gør dem særligt perfekte til festlige aftener og buffeter.
Vi har disse ølglas i flere forskellige størrelser, 33 cl. – 63 cl.

Nonic ølglas er en rigtig bar og værtshus favorit, hvad enten det er den generøs 66 cl eller den lille 34 cl. Nonic ølglas viser humles farve og skumhoved på bedste vis, når du serveres en øl i det. Disse glas er ergonomiske og stabile.

Arcoroc Haworth og Britania ølkrus

Haworth ølkrus er et traditionelle ølglas med hank, og den findes i to størrelser, det bedste solgte er det store på 57 cl, og det andet kan indeholde 28 cl. De er begge perfekte til kolde, forfriskende øl. Håndtaget forhindrer din øl i at blive for varm da dine hænder afgiver meget varme. Disse ølglas er også rigtig gode til indgravering, da de har en helt flad og jævn overflade.

Britania ølkrus er et klassisk engelsk ølkrus fra Arcoroc. Særdeles velkendt på lokale værtshuse, bierfester og krostuer. Et charmerende ølkrus med hank der kun får en øl til at smage bedre. Perfekt til dig med en lille hyggelig hjemmebar i kælderen, eller til dig der elsker at dække det perfekte frokostbord.