Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

24 x Artisan tonic - 24 cl24 x Artisan tonic - 24 cl
480,00 kr

Pris som konfigureret: 384,00 kr

Varenummer: Bland-01

Artisan ny premium tonic water, og sodavand. 
En iværksætter og en kunstner går ind i en bar. Dette er ingen vittighed, det var det, der skete. Her mødte de Mikey, og resten er som de siger, en fantastisk historie, om et helt nyt brand af kvalitets blandevand i et fantastisk design der er et kunstværk værdigt. 

Teamet bag Artisan består af en blanding af eksperter, en dedikeret bartender, en visionær kunstner, en ivrig iværksætter og en masse andre kreative personer, der sammen kan få ting til at ske. Artisan er udviklet af dygtige mennesker med stor passion fra Australien.
En serie af premium tonicvand, ginger beer, sodavand og lemonader, som virkelig er banebrydende og slår de kendte mærker med længder – Hvis man elsker en god spiritus, f.eks. en fantastisk gin er det synd at blande den til med kedelig og billig tonicvand eller almindelig sodavand nede fra supermarkedet.

Alle etiketterne er billeder af glamourøse hunner og finurlige herrer, de er designet af Alan Walsh. Og hans kunst skinner tydeligt igennem, fra etiketterne til hans værker.

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 384,00 kr

 
Beskrivelse

DetaljerArtisan klassisk london tonic, en utrolig ren klassisk london tonic water, den har en kompleks smag af natrulig citrus aromaer og botaniske noter - Hvilket gør den perfekt til en premium gin der er tør. Et suverent oplagt bud på en helt klassisk tonicvand som har tilpas af sødme i sig. I denne tonic vand er der brugt en naturlig kininkilde fra rå cinchona barkekstrakt - dette giver en meget mere glat kinin-smag.

Artisan skinny tonic, denne Tonic water har en naturlig blanding af aromatiske botanikvarer, specielt udvalgte appelsiner og citroner, kombineret med lavere mængde frugt sukker, for at afbalancere kinins sprødhed med en afrundet eftersmag der giver en tør finish. Indeholder ubetydelige mængder fedt, mættet protein og salt  - Artisan Drinks Skinny London Tonic er til dig, som foretrækker en tonic på den tørre side. Artisan Skinny London tonic water indeholder under halvt så meget sukker som firmaets Classic London Tonic.

Artisan agave lemon tonic, denne tonic vand er fantastisk i gin men også i tequila. Den er lavet på modne citroner, agavesirup og har et strejf af chili - Hvilket gør det perfekt i mexican inspireret drinksopskrifter. Smagen er tør, og frisk og en smule syrlig, eftersmagen har en varm note af chili og havsalt - Vi er tosset med den!

Artisan violet tonic, en lille buket på flaske - Med sommer smag af, blomster, æble, viol, hyldeblomst og kinin. En smagfuld tonic der kan nyde som den er eller opblandet med gin. En tonic med en sødme der er ren og forfriskende.

Artisan pink citrus tonic, er du til de friske og bitre cocktails som Paloma eller salty dog er denne tonic din nye "love of my life". En sofistikeret lemonade lavet på lyserød grapefrugt, blod appelsin og sol modne citroner og et strejf af basilikum - En tonic der er så frisk den kan løfte dit humør.

Artisan røget cola, dette er ikke en klassisk sød cola, hvor plumberne bliver revet ud af tænderne, nej det er er en sofistikeret røget voksen cola. Den er skabt som den perfekte ledsager til mørk spiritus, som får utroligt modspil af colaens overraskende store smagsdybde. Denne cola er til den tørre side – og indeholder 15% mindre sukker end Coca Cola, hvilket  gør at din gode spiritus ikke drukner i sødmen.

Artisan ginger beer, det er ikke for sjov at denne ginger beer har en rødhåret smuk kvinde på etiketten - For rygterne siger at vi rødhåret piger har en "fiery" tilgang til modstand. Skaberne bag Artisan har skabt en ingefær øl der giver dig denne følelse i munden, når du smager den. Artisan ginger beer er lavet på afrikask ingefær og citron og har et strejf af varm chili - Kan også nydes uden alkohol. 

Artisan Amalfi Lime Tonic er inspireret af de varme sommerdage, smagen og aromaerne fra Amalfikysten. Som er en italiensk kyststrækning på sydsiden af Sorrentohalvøen. Denne lime tonic kan naturligvis nydes alene. Men vi elsker det sammen med en tør gin. En must til dig der drømmer dig væk til syden sol og sandstrand. 

Artisan bubbly er en meget fin danskvand, en utrolig mild og let mousserende og enkel danskvand, der fremhæver din spiritus, på aller bedste vis. Er fantastisk til både, vodka whisky og ikke mindst vermouth, men kan også nydes rent over is. Artisan Bubbly soda water har 0 kalorier, og er lavet på 100% naturlige ingredienser.  

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister