Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Chef & Sommelier - Vinglas, drikkeglas og cocktailglas priser fra 22,-

Smukke vinglas og cocktailglas i krystal. Se blandt andet alle glas fra Open up serien eller Sublym serien. Disse krystalglas kan bruges til hverdag da de tåler opvaskemaskine.


Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Chef & Sommelier, krystalglas til vinsmagning

Krystalglas der vækker en gastronomisk luksus følelses. Chef & Sommelier har i mange år udviklet vinglas som vil give dig den rigtige harmoni af både smag og duft, når du nyder vin fra deres glas.

Chef & Sommelier er sammen med glasset Ridel det glas du ofte støder på, på et restaurantbesøg.


Chef & Sommelier Open up

Vinglas fra Open up samling af krystalglas med et ret unik design skabt til især unge vine, og vine fra den nye vin verden i Australien, Chile, Californien. Open up´s form hjælper de unge aromaer til at udvikle sig.
Open Up er en af de mest berømte serier fra det anerkendte mærke. Designet er helt unikt. Formet på glasset skaber en dekanter effekt, hvilket udvikler din vin så alle de rigtige aromaer får lov at komme til sin ret.
I serien findes der, hvidvinsglas, universalglas, rødvinsglas, tannic rødvinsglas, champagneglas og vandglas.
Serien er lavet i Kwarx © glas. Vi anbefaler altid at du anvender et skåne eller et glas program hvis du anvender opvaskemaskine. Glassene bevarer glansen selv efter 1000 industri maskine vask. 

På billedet ses Chef & Sommelier open up 

Chef & Sommelier Primary

Vand og drikkeglas i helt simpelt og tidløst design. Et super anvendeligt krystalglas du både kan anvende til vand, sodavand, lemonader eller cocktails. Går rigtig flot til alle vinglas serierne.
Disse vandglas er også meget velegnet til at servere små forretter eller desserter i, da de har en perfekt størrelse til anretning.

Chef & Sommelier Sublym

I Sublym finder du to grene inden for deres vinglas, du finder deres tulipanglas og der es ballon glas.
Sublym tulipan har slank form, en lang og tynd stilk og et blændende vinglas.  Sublym serien fra Chef & Sommelier er utrolig harmoniske med et simpelt design, der kan bruges sammen med alle vine. Går rigtig godt sammen med vandglas fra Primary serien.
Sublym ballon har en rund facon med stadigvæk med en tynd og lang stilk. Disse vinglas er utrolig gode til tannic vine med meget aroma. Også til disse glas går Primary serien godt som vandglas.

I Sublym serien finder du både dessertvin, øl og cognacglas.

Chef & Sommelier Cabernet vins jeunes / unik

Denne serie har en smule bredere vægge og er et ret kantet glas. Cabernet vins jeunes også kaldet unik er ideelle til servering af unge vine. Dette glas er der utrolig mange restauranter, luksushoteller, og barer der anvender og bifalder grundet dets moderne design, dets renhed og bemærkelsesværdige holdbarhed. Det er det ”tykkeste” glas vi har fra Chef & Sommelier, og er derfor utrolig egnet i større opvaskemaskiner.


Gode og stærke krystalglas 

Alle glas er lavet i ekstra stærkt krystalglas, som giver dig en ret unik renhed, så din skænket vin virkelig kommer til sin ret i farven. Renheden i krystalglasset giver dig også den perfekte lyd når du skåler med dine gæster.
Kanten på alle glas har en ekstrem fin kant, som gør at vinens aroma vil lande på din tunge helt perfekt, og at dine læber let kan lægge sig til glasset.
På alle champagneglas er der i bunden lavet en let slibende finish, som sikrer dig at dine bobler fra din mousserende vin vil stige til kanten af glasset helt let og regelmæssigt.

Opvask af krystalglas

Vi anbefaler altid at du anvender et skåne eller et glas program, hvis du anvender opvaskemaskine til dine chef & Sommelier glas. Det er også vigtigt at dine glas ikke står op og ned ad hinanden, dette kan medføre at de går i stykker når de får tryk og stød fra vandet under maskine vask.
Spar altid på sæben når du vasker glas op, da det kan give en grim eftersmag, til din vin eller spiritus.