Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Sommerferie uge 27+28
Forvent 3-5 hverdags levering

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Vin, vand og champagneglas i open up serien fra Chef og Sommelier

Smukke krystalglas der tåler dagligt brug og opvaskemaskine. Spar 11 % ved køb af 6 glas. Få en guide længere nede i beskrivelsen, til hvilket glas der passer til hvilken vin.
 

 

Chef & Sommelier Open up

Vinglas fra Open up samling af krystalglas med et ret unik design skabt til især unge vine, og vine fra den nye vin verden i Australien, Chile, Californien. Open up´s form hjælper de unge aromaer til at udvikle sig.
Open Up er en af de mest berømte serier fra det anerkendte mærke. Designet er helt unikt. Formet på glasset skaber en dekanter effekt, hvilket udvikler din vin så alle de rigtige aromaer får lov at komme til sin ret.
I serien findes der, hvidvinsglas, universalglas, rødvinsglas, tannic rødvinsglas, champagneglas og vandglas.
Serien er lavet i Kwarx © glas. Vi anbefaler altid at du anvender et skåne eller et glas program hvis du anvender opvaskemaskine. Glassene bevarer glansen selv efter 1000 industri maskine vask. 

Open up 37 cl. Hvidvins glas fra Chef og sommelier

Dette vinglas er perfekt til lette og friske vine såsom, Chardonnay. Glassets åbne top og markante knæk fremmer smagen af de friske druenoter, som ofte opstår ved disse typer vinde. Samtidig leder det vinen hen til siderne på tungen for en fin balance mellem frugt og syre.

Se alle vores hvidvinsglas her

Open up 40 cl. Vins glas fra Chef og sommelier

Dette vinglas kaldes et universalglas og kan gå til de fleste rødvine men også til modne hvidvine som chardonnay. Hvis du bruger dette glas til en vin med meget tannin, anbefaler vi dig at du ilter den godt i en decanter eller en karaffel først.

Se alle vores vinglas her

Open up 47 cl. Rødvins glas fra Chef og sommelier

Den karakteristiske form på glasset fremhæver aromaer fra røde bær og forlænger vine af delikat raffinerede kraftfulde druer, som Pinot Noir og Zinfandel. Glasset får de bløde nuancerne frem og leder smagen hen på forrest del af tungen hvor frugtsmagen fremhæves.

Open up 55 cl. Rødvinsglas fra Chef og sommelier

Også kaldt er tannic glas. Glassets store bowle/ skål på 55 cl.  og koniske top gør glasset utrolig velegnet til kraftfulde vine såsom, Cabernet og Merlot og bevarer fylden i de unge vine.

Se alle vores rødvinsglas her

Open up champagneglas fra Chef og sommelier

Champagneglassets bør fyldes til "knækket" hvilket giver en perfekt iltning pga. den store åbning. Aromaen koncentreres pga. den koniske facon. I bunden er der en fin ætsning der frigiver bobler op gennem glasset. Vinen ledes hen midt på tungen for at få den fulde smagsoplevelse.

Se alle vores champagneglas her

Open up vandglas fra Chef & Sommelier

Smukt lille drikkeglas, som kan anvendes som vandglas, whiskeyglas eller romglas - eller til en fin lille dessert. Vand glasset er fra serien open up fra Chef & Sommelier. Vandglasset er lavet i krystalglas, men tåler både dagligt brug samt opvaskemaskine.

Se alle vores vand og drikkeglas her


Chef & Sommelier, krystalglas til vinsmagning

Krystalglas der vækker en gastronomisk luksus følelses. Chef & Sommelier har i mange år udviklet vinglas som vil give dig den rigtige harmoni af både smag og duft, når du nyder vin fra deres glas.

Chef & Sommelier er sammen med glasset Ridel det glas du ofte støder på, på et restaurantbesøg. 

Gode og stærke krystalglas

Alle glas er lavet i ekstra stærkt krystalglas, som giver dig en ret unik renhed, så din skænket vin virkelig kommer til sin ret i farven. Renheden i krystalglasset giver dig også den perfekte lyd når du skåler med dine gæster.
Kanten på alle glas har en ekstrem fin kant, som gør at vinens aroma vil lande på din tunge helt perfekt, og at dine læber let kan lægge sig til glasset.
På alle champagneglas er der i bunden lavet en let slibende finish, som sikrer dig at dine bobler fra din mousserende vin vil stige til kanten af glasset helt let og regelmæssigt.

Opvask af krystalglas

Vi anbefaler altid at du anvender et skåne eller et glas program, hvis du anvender opvaskemaskine til dine chef & Sommelier glas. Det er også vigtigt at dine glas ikke står op og ned ad hinanden, dette kan medføre at de går i stykker når de får tryk og stød fra vandet under maskine vask.

Spar altid på sæben når du vasker glas op, da det kan give en grim eftersmag, til din vin eller spiritus.