Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Fair trade sodavand - Priser fra 15,-

Karma sodavand, er sodavand med god karma. Støt et godt formål, læs meget mere længere nede i beskrivelsen

Sorter faldende

Sorter faldende
 


 

Karma drinks – For people, for planet, for real!

Karma Drinks blev skabt ud fra en idé på Piha Beach i New Zealand, hvor tre venner først tænkte på at lave en cola. Ordet 'karma' kom fra en idé, de havde om at danne et firma for at finde ingredienser, der var gode for jorden, gode for de mennesker, der dyrker dem, og gode for folket, der spiser dem.

For at holde dem ansvarlige for deres mission om at være verdens mest etiske læskedrik, etablerede de The Karma Foundation. 1 % af omsætningen fra hver Karma Drink går til deres cola-nøddeavlere og deres lokalsamfund i Sierra Leone. Fonden garanterer, at de indsamlede midler er med til at fremme økonomisk og social uafhængighed, og det er sådan, de lever op til deres navn på etiketten.

Bare kald det karma. 

Karma Drinks er aldrig blevet lavet i plastik, og det er de ret stolte af. Og nu har vi netop fjernet yderligere 1,4 ton plastik fra deres forsyningskæde. De er altid på missionen for at blive bedre for vores planet.


Karma cola

Karma Cola smager fantastisk, fordi Karma drinks har sørget for at finde autentiske, og økologiske ingredienser. Der er ingen hemmeligheder i deres sodavand, de anvender ingen konserveringsmidler eller kunstige stoffer.
En del af indtægterne fra hver flaske går til cola avlernes familier i Sierra Leone, hvor Karma Foundation arbejder hånd i hånd med samfundet for at hjælpe med at levere social og økonomisk uafhængighed.  

Lemony lemon sodavand

Lemony, indeholder bare det grundlæggendeen masse gode citroner. Der er 31 % økologisk siciliansk citronsaft i hver flaske med et stænk grapefrugt og lidt citrusolie. Derefter tilføjes vand og bobler. Det er det.

Kombination af økologiske citroner og Fairtrade økologisk rørsukker bringer held og lykke til bønderne, der får en rimelig aftale for deres afgrøde, og en citron-sang til dig. Når livet giver dig citroner, så skift dit held med en Lemony Lemonade.