Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Libbey - Hobstar

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Libbey Hobstar

Hobstar er nok verdens mest anvendte cocktailglas. Du kan finde det over alt i hele verden, på diskoteker, cocktails bar, restauranter og cafeer.
Det er et meget smukt udført glas, med et utrolig flot mønster. Hobstar serien er baseret på den glasmode man havde fra 1876 til 1925, denne periode hed ” brilliant period of American cut glass” som betyder den strålede periode med Amerikansk skåret glas.
Grunden til den er blevet så berømt, er at den dag i dag, passer så perfekt ind i den nuværende vintage stil.

Navnet Hobstar

Hobstar refererer til den helt specifikke glasdesign man havde i det 20. århundrede. I denne periode begyndte man nemlig produktionen af krystalglas som fik helt unikke design, med skarpe kanter, og mønster i glasset.

Hobstar lowball

Dette glas bliver også kaldt for et D.O.F glas, som er en forkortelse af Double old fashioned.

Hvis du har du set "Mad Men", ved du også hvilken drink Don Draper drikker, meget. 
Old Fashioned drinken blev til tilbage i 1881, da en herreklub ved navn Pendennis Club i Kentucky, lavet den til ære for en bourbon-producent ved navn oberst James E. Pepper. Han tog derefter opskriften med til Waldorf-Astoria Hotel,og den blev en stor succes i New York. Old fashioned er en simpel whisky cocktail lavet på god whisky, angostura bitter, rørsukker og appelsin. Se drinksopskrift længere nede.

Du kan selvfølgelig også bruge dette glas til andet. Et lowball glas er super anvendeligt til dagligdags brug, både til vand, juice og safter.

Hobstar highball / longdrink

Et glas som ligger godt i hånden, flotte skarpe kanter, og virkelig anvendeligt som drikkeglas og cocktail glas. Har du været på cocktail bar - Har du helt sikkert fået serveret en cocktail i dette ikoniske glas, som ofte også bliver brugt i film og tv. Et highball glas bruges typisk til drinks som mojito eller bloody mary

Du kan selvfølgelig også bruge dette glas til andet. Et lowball glas er super anvendeligt til dagligdags brug, både til vand, juice og safter.

Hobstar champagne coupe glas

Et glas som ligger godt i hånden, og står stabilt på den fine stilk. Har du været på cocktail bar - Har du helt sikkert fået serveret en cocktail i dette ikoniske glas, som ofte også bliver brugt i både tv og film.
Du kan nyde champagne, og flotte drinks som daiqurir af dette glas

Hobstar shots glas

Hobstar har også lavet et fint lille shotglas, der er plads til 6 cl. væske og er et must til en hver god fest.

Hobstar vinglas

Et utrolig flot vinglas du både kan anvende til rød – og hvidvin. Dette glas er også rigtig flot at servere en eksotisk pina colada.

Farvet hobstar glas – Fås i grøn, blå, rosa, brun og sort

Dette er vores nyeste skud på stammen i hobstar serien. Smukke hverdagsglas, i støvet farver. Vi har sammensat et sæt, hvor du kan mixe de farver du bedst kan lide. Disse glas tåler dagligt brug og opvaskemaskine