Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

BPA fri isterningebakker og ergonomisk barudstyr fra Lurch

Stort udvalg af barudstyr, isterningebakker og termo kopper fra Tyske Lurch. Få inspiration til sjove isterninger længere nede i beskrivelsen og læs om deres bære dygtige måde at lave køkkenudstyr på.

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Lurch isterningbakke og køkkenredskaber i høj kvalitet

Første gang vi stiftede bekendtskab med Lurch var fordi vi fik deres isterningbakker ind på shoppen, efterfølgende har vi ikke kunne lade vær med at tage både barudstyr og skærebrætter ind, fordi deres produkter bare fungere.
Lurch betyder kreativt sjov i køkkenet, og det må man sige man får, når man anvender deres produkter.

Lurch er et tysk brand med køkkenudstyr og redskaber i rigtig høj kvalitet. Lurch er en familie virksomhed som har lavet køkkenudstyr i flere årtier og blev stiftet helt tilbage i 1995, og deres store fokusområde er bæredygtighed, og god funktionalitet. Alle produkter bliver udviklet i den tyske by Hildesheim, og deres vigtigste mål, er at skabe produkter der har lang levetid, og tidløst design. Og deres slogan er selvfølgelig
"Made for Generations"


BPA- fri isterningeforme fra Lurch

Alle forme til isterninger er lavet i 100% premium platin silikone, og er selvfølgelig BPA-fri. Du får også separate kamre som gør at din isterning fryser hurtigere ned, da kulden kan komme op imellem isterningerne.
Til den sorte serie får du et låg med til bakke, hvilket sikre dig en god hygiejne, og den er også nem at stable nede i fryseren.

Isterninger med frugt

Alle isterningebakker lægger virkelig op til fri leg. Når du har en isterningbakke og ikke en pose, kan du lege med former, og indhold. 
Du kan fryse juice ned, eller hælde en lille smule sirup ned sammen med vand, så dine isterninger både får farve og smag.
Du kan også fryse peelet frugt og grønt ned i dine isterninger, det giver nogle utrolig dekorative isterninger men frugt og grønt afgiver også god smag. Husk altid at skyl din frugt inden du bruger det i isterninger.

Tag endelig et billede af dine farverige og festlige isterninger og del det med os på Instagram eller Facebook med #Mixdigglad

Tips og trick, har du svært ved at presse dine isterninger ud af bakken, kan du lyn hurtigt chokke bakken under varm vand, det gør at isterninger lettere slipper bakken. Du kan også tage isterninger op ad fryseren 15 min før brug.


Lurch køkkenredskaber og barudstyr

Alle Lurch’s køkkenredskaber har et utrolig godt og ergonomisk greb, det er super lækkert når man som bartender eller kok står med redskaberne i hånden dagen lang.
Lurch har en drøm om at få disse professionelle køkkenredskaber ind i alle hverdags køkkener, for det skal være rart at lave mad, der smager godt.

Vi har et stort udvalg at produkter til både at skrælle og peele frugt og grønt, et must til dig der elsker at pynte dine drinks og cocktails med flot garnisher.


Termokopper og flasker der holder kaffe og te varmt

Vores nyeste skud på stammen fra Lurch er termo kopper og flasker. Vi elsker dem!
Alle deres produkter er lavet 18/8 rustfrit stål, med dobbelt væg, det sikre dig at du ikke blot kan holde ting varmt, men du kan faktisk også anvende det til koldt i op til 12 timer. 

Alle termo flasker fra Lurch kan også holde på kuldioxid, så kan du godt lide at have en cola, eller red bul med på farten, kan du altså trykt hælde den over på en termoflaske, og nyde den afkølet, og med bobler mange timer efter.

Den store åbning gør den ideel til at hælde andre produkter over, uden at du kommer til at spilde.

Drikkedunk med UV-beskyttelse

De er utrolig velegnet til børn der har deres madpakke og drikke dunk med på tur hele dagen, da de også har UV-beskyttelse. Så har du eller dit barn en drink med f.eks. friskpresset appelsin juice vil vitaminerne i juicen ikke tage skade af solens stråler.

Termo kop til te

Lurch to- go termo flaske er perfekt til dig der vil have en smart termo kop til friskbrygget te. Teblade fyldes i øverste beholder, og vand fyldes i koppen, skru nu låg på. Når du er klar, klikker du låg over på "åben/open", vend så din kop på hovedet, og lad din te trække. Efter trækketid, vendes din termo kop om, låg klikkes over på "luk/close", og skrues af, tag nu en skøn tår frisk brygget te.

Denne tekop fås i grøn eller rosa