Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Nachtmann krystalglas - Alle serier, samlet ét sted - Priser fra 45,-

Nachtmann krystalglas tåler dagligt brug og opvaskemaskine. Vi fører alle serier fra Nachtmann og du kan bla. finde deres populære glas serie Noblesse, Palais og Sculpture lige her. Læs meget mere om Nachtmann længere nede.


Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Nachtmann krystalglas

Nachtmann står bag nogle af de mest solgte drikke og drinksglas du drikker af på barer, hoteller og restauranter. Deres succes bunder i at de har formodet at lave moderne krystalglas, som du kan bruge både til hverdag og fest, du kan nemlig komme alle deres glas i opvaskemaskine, og det gør altså at man får brugt sine glas i dagligdagen.


Nachtmann Noblesse

Nachtmann Noblesse betyder kongelig, og det må man sige denne serie er. Noblesse er utrolig nobel at se på, og er den serie med flest glas typer i. Det er et tung, sofistikeret og overdådigt design.
Noblesse kan bruges til hverdagsglas, drinks og cocktails glas, men også champagne.
Noblesse krystalglas har et tungt mønster i bunden der flot bevæger sig op ad glasset sider, overfladen er struktureret med firkantet felter der er vendt som en ruder.
Du kan ikke finde en samlingskant i dette krystalglas

Nachtmann Palais

Palais betyder palads, og har en utrolig enkelt og stilrent design. Palais har et mere kantet design der ligner en vifte der breder sig ud over krystalglasset. Deres whisky og drikkeglas er et tungt solidt glas, og deres glas på stilk, altså deres coupe og vinglas er lette smukke glas.  
Sammen med Noblesse serien er denne serie én af dem med flest glas i.
Du kan ikke finde en samlingskant i dette krystalglas

Nachtmann Prestige

Prestige betyder beundring eller respekt. Jeg elsker dette krystalglas, det er så simpelt, og enkelt, og ufatteligt lækkert. Jeg ville ønske at der fandtes mange flere glas typer i denne serie, måske de en dag udvider den.
Prestige har et simpelt dristigt og moderne spil med lige linjer på langs af glasset, og har som det eneste Nachtmann glas en rund bund. I denne serie finder du et Highball glas som er velegnet til bloody mary og mojito. Og et lowball glas der er velegnet til Dark n’ stormy og Old fashioned.
Du kan ikke finde en samlingskant i dette krystalglas

Nachtmann Sculpture

Sculpture betyder skulptur, som et kunststykke eller en statue. Nachtmann Sculpture er skabt af en studerende fra Sverige, ved navn Ahmet Uslu i 2012. Sculpture er en spændende, legende geometritisk glasserie, hvor du især kan få stor glæde af lyset refleksioner, som et godt produceret krystalglas har. Sculpture har et rustikt mønster der bevæger sig op ad glassets ene side.
I denne serie finder du et Highball glas som er velegnet til bloody mary og drikkeglas. Og et lowball glas der er velegnet til drikkeglas og Old fashioned.
Du kan ikke finde en samlingskant i dette krystalglas

Nachtmann Highland

En bred serie af lowball og highball glas. Disse glas kan bruges til hverdagsbrug, drinks og cocktails. Highland er et tlassisk og alligevel karakteristisk i design, de er den perfekte måde at nyde drinks sammen med venner og godt selskab. Disse stilfulde krystalglas er af høj kvalitet og det tilføjer en luksus til din hjemme bar og din borddækning.
Du kan ikke finde en samlingskant i dette krystalglas

Nachtmann Aspen

Forstil dig en kold, kold træhytte helt oppe i et snedækket landskab. Du har været ud at stå på ski hele dagen, og du sidder nu i et godt selskab og nyder en god whisky. Aspen har en kantet skarpt design, som minder om iskrystaller og isbjerge. Det er et utrolig fedt design.
I denne serie finder du et Highball glas som er velegnet til bloody mary og drikkeglas. Og et lowball glas der er velegnet til drikkeglas og Old fashioned.
Du kan ikke finde en samlingskant i dette krystalglas


Nachtmann historie

Nachtmann blev skabt tilbage i 1834 fra glaspusteren Michael Nacthmann. I 1945 genopbygges firmaet efter en lang krig, og produktionen kommer nu til at ligge i Neustadt og Riedlhütte.

I 2001 får firmaet den flotte certificering, fordi de har ydet omfattende miljøbeskyttelse. (i henhold til DIN ISO 14001).

2004 overtager Ridel 100% af aktierne i Nachtmann og de to firmaer går nu sammen.

2010 får Nachtmann igen den flotte certificering, fordi de har ydet omfattende miljøbeskyttelse. (i henhold til DIN ISO 14001).

Bæredygtige krystalglas

Glas: Nachtmann gør meget ud af at deres glas skal være holdbare, så du kan få glæde af dem i mange år. Der anvendes op til 50% genbrugsglas fra Nachtmann egnen fabrik. Ingen af deres produkter kommer i kontakt med BPA-plastik under fremstilling. Alle krystalglas overholder alle kendte migrationsgrænser og er fuldt certificeret til sikker brug sammen med mad og drikke.
Emballage: Alle deres glas leveres i Green dot- certificeret genbrugspap.
Fabrik: Implementerede miljøcertifikater ISO 14001: 2015 og ISO 50001: 2011. De vigtigste råvarer er lokalt fremskaffede, fx kvartssand fra Hirschau (korte transport ruter)

Nachtmann ’s fremgangsmåde.

De bedste råmaterialer vælges af Nachtmann, deres krystalglas består blandt andet af knust kalk, alkalioxider, metaloxid. Og alle ingredienserne smeltes i en tank ved ca. 1500 ° C. Krystalglasset bliver nu presset eller blæst i en form. Glasset bliver derefter finpudset, så overfladen fremstår jævn og med masser af glans.  Nu køles alle glas ned til en temperatur på ca. 500 ° C.

Moderne teknologi og høj kvalitetskontrol sikre den høje kvalitet i et Nachtmann glas. Når du står med et Nachtmann glas kan du nemlig ikke se samlingerne i glasset.


Nachtmann er i familien med Spigelau - Som vi også forhandler.