Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Nordal

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Vi er blevet forhandlere af smukke drikkeglas, drinks- og cocktailglas fra Nordal.

Dit hjem er din personlighed, og alt hvad du har i det afspejler sig i det du ejer. Det er derfor med stor glæde at vi kan præsentere en helt ny glasserie fra det anerkendte brand Nordal.

Med glas fra Nordal, kan du dække et middagsbord der viser hvem du er.

Fremhæv din stil ved at mixe dine glas og vælge de glas der gør dig glad. Vælg de glas der passer til dig. Nordal, laver en romantisk glasserie, du finder både glas med guld og sølv kant, flotte mønstre og former. Nordal laver også smukke glas i støvede farver, som virkelig har fået en renæssance på det danske marked. I dag er det ikke en nødvendighed, at man skal have 12 ens glas, i dag kan man pryde sit middagsbord med forskellige glas, i forskellige farver og former, du kan altså skabe et middagsbord med en særlig stemning, hvad enten den er rustik eller romantisk.

Drikkeglas til hverdag og fest

Nordal har et stort sortiment i drikkeglas til hverdagsbrug, eller cocktailglas til fest og farver. Alle glas fra Nordal uden sølv og guldkant tåler opvaskemaskine. Glas med sølv eller guld anbefaler vi, at du vasker op i hånden.

Det er ikke bare et glas.  Serveringsforslag til dig

Når du køber smukke drinks- og cocktailglas, skal du huske at bruge dem. Og ikke kun til drinks og cocktail.

  • Brug dit smukke coupeglas til Risalamande til jul, eller server en hjemmerørt dressering til dine gulerødder eller agurkenstænger. Et coupeglas er også smuk at servere oliven i, til en lækker tapas.
  • Brug dine drikkeglas til grønsagsstænger, eller nødder. Du kan også servere en smuk dessert i et lowball glas. Det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Lad os inspirerer hinanden, tag os på instagram, når du serverer lækre drinks eller andet godt i dine Nordal drinks- og cocktailglas. 


Hvem er Nordal?

Nordal blev grundlagt tilbage i 1991 og drives i dag af de 3 søskende Emil, Signe og Mads Nordal. Deres produkter kan købes rundt om i Europa, og sågar også i U.S.A.