Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Cocktailpind i rustfrit stål - 12 stkCocktailpind i rustfrit stål - 12 stk
219,00 kr
Varenummer: Mix-0018

Flot drinks og cocktailpind til garnisher i krom


Simpel drinkspind til at holde din drinkspynt i et cocktailglas. Denne drinkspind kan bruges til frisk råvare, som lime, citron, appelsin skal eller oliven. En drinkspind gør at du ikke skal stikke dine hænder ned i glasset for at tage en oliven op, hvis du ønsker at spise den, og så ser det bare utrolig elegant ud. Lavet i rustfrit stål og kan gå i opvaskemaskine. Spiddet er 10,0cm langt, hvoraf ca 2,5cm danner en flad, pagajformet ende.Læs venligst rengørings- og plejeinstruktionerne på emballagen

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: Lægnde: 10 cm. Diameter: 2 cm. Materiale: Rustfrit stål. Farve: Krom Produkttype: Cocktailpinde


Drinksopskrift på martini

5 cl. Gin
1 cl. Vermouth 

Anvend altid et mixingglas når du laver cocktails med høj spiritus. 
Afkøl din spiritus grundtigt i dit mixingglas med din barske ved at omrøer sammen med isterninger
Strain over dit cocktailglas og pynt evt. med en oliven.

Martini er jo en ægte klassiker, dry martini består kun af to ingredienser, og den behøver ikke mere. Se flere drinksopskrifter med gin her. 

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 10-15 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.