Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

Flavor blaster kit - SortFlavor blaster kit - Sort
4.999,00 kr
Varenummer: Div-0016

Dette er en bestillings vare,
Flavour blaster kit, er det nyeste og vildeste inden for bartender og mixologi. En pistol der laver røgbobler med smag, som du kan pynte drinks, cocktails, dessert og kaffe med. Boblen er fyldt med damp, og du bestemmer selv smagsvarianten. Pistolen ligger rigtig godt i hånden, og er nem at arbejde med.
De medfølgende smagsvarianter er: citron, rosmarin, blandet bær, røg, og neutral smag. Hver flaske indeholder 10 ml, med genluk, og der er til ca. 250 bobler.
Hver gang du ønsker at skifte smag, skal pistolen rengøres.
Når flavour blaster ikke er i brug, stilles den blot på den brede fod, hvor den står meget stabilt. På pistolhovedet ses en lille LED lampe der lyser, når du bruger pistolen, det sikre dig at du rammer kanten af glasset, selv på en bar med lav belysning.
Pistolen lades op, med den medfølgende usb-kabel.

  Fri fragt v. køb over 499,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerPakken indeholder:
5x aroma der hver indeholder10 ml Smag: Citrus, blandet bær, rosmarin , røg, og neutral
1x Bubble X 180ml
1x Tank
1x Sæt Tankreservedele (tætninger, rør)
5x Spole
1x Opladningskabel Micro Mag USB
1x Betjeningsvejledning (engelsk)

Info:
Flavor blaster pro 2
Højde: 21 cm.
Bredde: 7,4 cm.
Dybde: 17,4 cm.
Vægt: 560 g.
Materiale: Plast og metal
Farve: Sort
Oprindelsesland: USA
Få en masse inspiration her

Tips til vellykkede bobler:
Afrundede glaskanter er bedst til dejlige røgbobler. Skarpe kanter og plastglas får bobler til at briste for hurtigt. 
Vær forsigtig med is eller kuldioxid i drikken, de kan ødelægge blærens overfladespænding. Det samme gælder drikkevarer med et meget højt alkoholindhold. 
Det er bedst at altid efterlade 2-3 cm mellemrum mellem drikken og boblen. 
Rester af opvaskemiddel på glasset bør også undgås. 

Sikkerhedsinstruktioner: Hold altid små dele og væsker væk fra børn og dyr. For mere detaljeret information om brug, rengøring og sikker betjening, henvises til den vedlagte brugervejledning.
Kun for voksne og kun til brug med Flavor Blaster! Må ikke drikkes eller smages direkte fra flasken!


Ingredienser Bubble X:Vand, Carboxymethylcellulose, Citronsyre, Advantam, Neotam, Sucralose, Glycerin, Natriumlaurylsulfat, Cocobetaine, Kaliumsorbat, Natriumbenzoat.
Ingredienser til aromaer: propylenglycol, vegetabilsk glycerin, naturlige aromaer, kunstige aromaer.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 10-15 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister